EUROLEAGUE

Let the game begin

Let the game begin
INTIME SPORTS

Η δράση στη Euroleague μπορεί να ξεκινάει στα μέσα του Οκτώβρη , όμως το bwin Euroleague Fantasy Challenge άνοιξε και δίνει σε όλους τους φιλάθλους που κρύβουν έναν... προπονητή μέσα τους την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα. Σπεύσατε λοιπόν!

Η Euroleague κάθε χρόνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των απανταχού μπασκετικών, όμως τα τελευταία χρόνια η συνήθεια που τείνει να γίνει λατρεία δεν είναι άλλη από το bwin Euroleague Fantasy Challenge.

Με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της "γηραιάς" Ηπείρου να έχουν συμπληρώσει τα ρόστερ τους η Euroleague ενημέρωσε πως πλέον είναι διαθέσιμο το Fantasy Challenge της σεζόν 2014-15 . Οι παίκτες έχουν ήδη τιμή αγοράς με τους Σέρχι Ροντρίγκεζ και Άντε Τόμιτς να είναι οι πιο ακριβοί, καθώς απαιτούνται 90 κρέντιτς προκειμένου να τους εντάξετε στο δυναμικό της ομάδας σας. Μην αργείτε, καθώς οι απανταχού μάνατζερ όλης της Ευρώπης ήδη έχουν πιάσει δουλειά και καταστρώνουν τα πλάνα τους για να στελεχώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα τους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ