EUROLEAGUE

Η σωστή στρατηγική στο Fantasy

Η σωστή στρατηγική στο Fantasy

H 2η αγωνιστική της Euroleague πλησιάζει. Το Euroleague Greece και ο ειδικός της στήλης "Fantasy Challenge", αναλύουν τη σωστή στρατηγική και τους παίκτες που θα απασχολήσουν.

Η νέα σεζόν της Euroleague ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς από όλες τις απόψεις και αυτός ήταν ο λόγος που την πρώτη εβδομάδα του Fantasy Challenge σημειώθηκαν πολύ υψηλά, για τα δεδομένα της αγωνιστικής, σκορ. Αυτό όμως δεν ήταν παρά μόνο η αρχή και πλέον είναι η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας, καθώς ήρθε η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων στο ρόστερ.

Του Νότη Φιλιππίδη

Ο περιορισμός των τριών αλλαγών μόλις τέθηκε σε ισχύ κι έτσι ο καλός μάνατζερ θα φανεί από το συνδυασμό των επιλογών που θα κάνει, τόσο με τους παίκτες που θα έρθουν, όσο και με αυτούς που θα αποχωρήσουν από την ομάδα του.

Ανεξάρτητα από το αν πήγατε καλά ή όχι την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού, υπάρχει μια στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε ούτως ή άλλως και μέσα σε λίγο καιρό θα σας φέρει σε πλεονεκτικότερη θέση από αυτή που βρίσκεστε τώρα, αρκεί να είστε και λίγο τυχεροί, ή μάλλον να μην είστε άτυχοι, γιατί και η τύχη πάντα παίζει το ρόλο της στα παιχνίδια fantasy. Ποια είναι αυτή λοιπόν; Αφήνουμε στην άκρη για λίγο τα αγωνιστικά κριτήρια επιλογής των παικτών και δίνουμε έμφαση στο οικονομικό κομμάτι, δηλαδή στα κρέντιτς. Ουσιαστικά, αμέσως μετά την πρώτη αγωνιστική, ξεκινάει μια νέα φάση του παιχνιδιού, που κρατάει μερικές αγωνιστικές και όπου ο σκοπός είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση του μπάτζετ της ομάδας.

Οι πρώτες αγωνιστικές προσφέρονται γι' αυτό, καθώς οι μέσοι όροι Index Rating των παικτών είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητοι, σε αντίθεση με την αξία τους, η οποία δεν μπορεί να μεταβληθεί περισσότερο από 15%. Έτσι, προκύπτει πολλές φορές μια ανισορροπία μεταξύ σκορ και αξίας και σ' αυτήν ουσιαστικά θα στηριχτούμε για να πετύχουμε το στόχο μας, καθώς, η αξία, έστω και με το ρυθμό του 15%, επηρεάζεται και "ακολουθεί" το μέσο όρο σκορ του παίκτη.

Το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου που δημοσιεύεται σήμερα, αποτελεί αναδημοσίευση του περσινού αντίστοιχου άρθρου, με τις απαραίτητες βέβαια διορθώσεις. Είναι ένας στάνταρ οδηγός για κάθε παίκτη που θέλει να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία και περιέχει όλη την ουσία του παιχνιδιού.

Η σωστή στρατηγική στο Fantasy

Πλέον υπάρχουν τρεις κατηγορίες παικτών, οι υποτιμημένοι, αυτοί δηλαδή που το σκορ που έχουν αναλογεί σε αξία μεγαλύτερη της πραγματικής τους, οι υπερτιμημένοι, αυτοί δηλαδή που το σκορ τους αναλογεί σε αξία μικρότερη της πραγματικής τους και οι ισορροπημένοι, που σκορ και αξία συμβαδίζουν (πάντα βάσει της αναλογίας κρέντιτς = Index Rating επί 4).

Ένα παράδειγμα υποτιμημένου παίκτη είναι ο MVP της 1ης αγωνιστικής, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, με αξία 63,3 και σκορ 33, το οποίο κανονικά αντιστοιχεί σε αξία 132. Παράδειγμα υπερτιμημένου παίκτη αποτελεί ο Αντρές Νοτσιόνι, στην ίδια πάνω κάτω αξία (63,8), με σκορ μόλις 4,4, δηλαδή ανάλογο των 17,6 κρέντιτς! Αν ο Νοτσιόνι επαναλάβει το ίδιο σκορ, η αξία του θα πέσει εκ νέου κατά 15%. Το ίδιο όμως θα συμβεί και με ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ, αφού ο μέσος όρος του θα επηρεάζεται από το 4,4 της πρώτης αγωνιστικής.

Η ουσία είναι να βρεθούν και να αποκτηθούν οι υποτιμημένοι παίκτες, αυτοί δηλαδή οι παίκτες που μπορούν να αυξήσουν την αξία τους κατά 15%, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κάποιο καλό παιχνίδι. Αντιθέτως, να αποχωρήσουν από την ομάδα οι υπερτιμημένοι, που ακόμα και με ένα πολύ καλό παιχνίδι, πιθανότατα να χάσουν κι άλλα κρέντιτς. Μπορεί μέσα σε αυτούς να είναι και κάποιοι που πιστεύετε πολύ και θεωρείτε σίγουρο ότι θα ανακάμψουν. Σύμφωνοι, όμως αν τους διώξετε τώρα, το πιθανότερο είναι να τους πετύχετε στη συνέχεια σε μια (πολύ) πιο συμφέρουσα τιμή, ενώ στο μεταξύ θα έχετε επενδύσει τα κρέντιτς σας σωστά, θα έχετε αυξήσει το μπάτζετ της ομάδας σας και θα μπορείτε να πάρετε πολλούς τέτοιους ποιοτικούς παίκτες.

Συμπερασματικά, η γενική ιδέα για το πως ξεχωρίζουν οι υποτιμημένοι από τους υπερτιμημένους παίκτες είναι η εξής: όσο μεγαλύτερο είναι το σκορ και όσο μικρότερη είναι η αξία, τόσο πιο υποτιμημένος είναι ο παίκτης. Αντίθετα, όσο μικρότερο είναι το σκορ και όσο μεγαλύτερη είναι η αξία, τόσο πιο υπερτιμημένος είναι ο παίκτης. Πόσο όμως; Εδώ θα χρειαστούν λίγα μαθηματικά, ή καλύτερα, η κοινή λογική!

Για να παραμείνει ο παίκτης στην τρέχουσα αξία του και την επόμενη αγωνιστική, θα πρέπει ο μέσος όρος σκορ του να ισούται με την αξία αυτή δια του 4. Με την ίδια λογική, για να βρεθεί σε αξία 15% μεγαλύτερη της τρέχουσας, θα πρέπει ο μέσος όρος σκορ του να ισούται με τη νέα αυτή αξία δια του 4. Άρα θα πρέπει να υπολογίσουμε τι μέσο όρο σκορ πρέπει να έχει ένας παίκτης για να κερδίσει το 15% της αξίας του κι από εκεί να προκύψει το σκορ που πρέπει να κάνει για να βρεθεί σε αυτήν.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της Μάλαγα, ο οποίος έχει μέσο όρο σκορ 20,9 και κοστίζει 46 κρέντιτς. Για να παραμείνει σ' αυτή την αξία, θα πρέπει με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής, να έχει μέσο όρο σκορ 46/4=11,5. Άρα, θα πρέπει στα δύο πρώτα παιχνίδια να αθροίζει Index Rating 11,5x2=23. Έχει όμως κάνει ήδη ένα 20,9, επομένως, για να παραμείνει στην αξία του, αρκεί να δώσει και σκορ 2,1 στο επόμενο παιχνίδι! Αντίστοιχα, για να αυξήσει κατά 15% την αξία του και να βρεθεί στα 52,9 κρέντιτς, θα πρέπει να έχει μέσο όρο σκορ 52,9/4=13,25 κι άρα, να έχει άθροισμα σκορ στα δύο πρώτα παιχνίδια 13,25x2=26,5. Για να προκύψει αυτό, θα πρέπει στο δεύτερο ματς που δίνει, να κάνει σκορ 26,5-20,9=5,6. Άρα, μόνο με ένα 6 (ή 5, με νίκη) Index Rating, θα δώσει σ' αυτούς που τον έχουν στην ομάδα τους το 15% της αξίας του, δηλαδή, 6,9 κρέντιτς.

Μπορεί οι υπολογισμοί αυτοί να σας φαίνονται κάπως πολύπλοκοι, αλλά μετά από λίγα παραδείγματα που μπορείτε να εξετάσετε μόνοι σας θα σας φαίνονται παιχνιδάκι. Αν πάλι θέλετε γρήγορες λύσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξής εργαλείο: http://efctheblog.blogspot.gr/p/score-calculator.html , όπου δίνοντας τα δεδομένα του παίκτη βλέπετε τα σκορ που χρειάζεται.

Υπάρχει βέβαια μια πληθώρα υποτιμημένων παικτών από τους οποίους θα πρέπει να διαλέξετε. Ουσιαστικά το αγωνιστικό κριτήριο παραμένει, απλά για την ώρα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι που θα αξιοποιήσετε για να επιλέξετε έναν παίκτη από κάποιον άλλον. Αυτόν που μπορεί να επαναλάβει το σκορ της πρώτης αγωνιστικής πολλές φορές, από αυτόν που απλά έτυχε να το κάνει και είναι θέμα χρόνου να χάσει τα κρέντιτς που κέρδισε.

Πέραν του ποιοτικού κριτηρίου, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι ένας ακριβός υποτιμημένος παίκτης μπορεί να δώσει άμεσα πολλά κρέντιτς, αλλά θα πάψει σύντομα να είναι υποτιμημένος κι άρα πιθανώς να χρειαστεί άμεσα αλλαγή, ενώ ένας φθηνός υποτιμημένος παίκτης, μπορεί να δώσει λίγα μεν κρέντιτς, αλλά μπορεί ενδεχομένως να μείνει στην ομάδα περισσότερες αγωνιστικές, κάτι αρκετά σημαντικό, λόγω του περιορισμού των αλλαγών Στην πράξη, θα πρέπει να έχετε στα νέα σας αποκτήματα παίκτες και από αυτές τις δύο υποκατηγορίες.

Όσο για αυτούς που πρέπει να φύγουν κι εδώ έχετε να πάρετε αποφάσεις, καθώς δεν μπορείτε να αλλάξετε περισσότερους από τρεις παίκτες. Όπως και με τις αγορές, δεν χρειάζεται να ακολουθείται αυστηρά η λογική των κρέντιτς και σίγουρα μπορείτε να προτιμήσετε να κρατήσετε έναν ποιοτικό παίκτη που πιθανώς να χάσει αξία, από κάποιον σταθερό που έχει ένα δύσκολο ματς. Είναι επίσης πολύ πιθανό να χρειαστεί να θυσιάσετε έναν ακριβό σας παίκτη, για να μπορέσετε να πάρετε αυτούς που θέλετε, κάτι λογικό, αφού είναι κατά 15% πιο ακριβοί από τις αρχικές τους τιμές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι "έγκλημα" να μην γίνουν και οι τρεις αλλαγές αυτή την εβδομάδα, εκτός κι αν βρίσκεστε στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και όλες οι αρχικές σας επιλογές αποδείχθηκαν εξαιρετικές. Και πάλι όμως, πώς ξέρετε ότι οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν ενισχυθεί περισσότερο, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες που εσείς αγνοήσατε;

Μην ανησυχείτε πάντως που η ομάδα σας πιθανώς σας φαίνεται πιο ...άσχημη και ίσως μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία. Είναι λογικό, αλλά αυτή η επένδυση θα είναι χρήσιμη για τη συνέχεια και θα καλύψετε το χαμένο έδαφος και με το παραπάνω.

Η σωστή στρατηγική στο Fantasy

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με υποτιμημένους παίκτες που είναι αρκετά πιθανό να δώσουν κρέντιτς. Δίπλα από το όνομα του κάθε παίκτη υπάρχει η τρέχουσα αξία του. Στην πρώτη παρένθεση, αναφερόνται κατά σειρά η ελάχιστη δυνατή αξία του παίκτη μετά την αγωνιστική, η τρέχουσα και η μέγιστη. Στη δεύτερη παρένθεση, αναφέρονται τα σκορ που πρέπει να κάνει ο παίκτης για να βρεθεί στην αντίστοιχη αξία. Για παράδειγμα, ο Πάργκο που βρίσκεται στα 61 κρέντιτς, αν χάσει το 15% θα βρεθεί στα 51,9 και αν το κερδίσει θα βρεθεί στα 70,2. Για να βρεθεί στα 51,9 πρέπει να κάνει σκορ -1,6 και κάτω, για να μείνει στα 61, το σκορ που χρειάζεται είναι 3, ενώ για τα 70,2, πρέπει να κάνει από 7,6 και πάνω. 'Οσο μικρότερες είναι οι τιμές στη δεύτερη παρένθεση, τόσο πιο υποτιμημένος είναι ο παίκτης.

Point Guards

Τόμας Ερτέλ (Λαμποράλ Κούτσα) - 67,9: (57,7/67,9/78,1) - (-1,9/3,2/8,2)

Τρομερή εμφάνιση με την Νεπτούνας, δείγμα του τι περιμένουμε από τον Γάλλο φέτος. Έχει υψηλή τιμή απόκτησης, αλλά δεν αποτελεί ρίσκο.

Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι) - 61: (51,9/61/70,2) - (-1,6/3/7,6)

Ο ηγέτης της φετινής Μακάμπι. Υπερτερεί του Ερτέλ, από άποψη οικονομίας. Έχει κι αυτός πάντως δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά και "χρωστούμενα" επίσης.

Ντοντάι Ντρέιπερ (Εφές) - 43,7: (37,2/43,7/50,3) - (-0,1/3,2/6,4)

Ξεχάστε τον παίκτη που ξέρατε με τη Ρεάλ. Ο Ντρέιπερ είναι ικανός για περισσότερα, Όχι όμως όσα πέτυχε με την Ούνιξ, σε καθημερινή βάση.

Μαρκίζ Χέινς (Μακάμπι) - 36,8: (31,3/36,8/42,3) - (-6,4/-3,6/-0,8)

Ο πιο υποτιμημένος point guard του παιχνιδιού, άρα και η πιο ασφαλής, θεωρητικά επιλογή. Περισσότερο του βγήκε πάντως το ματς με τη Λιμόζ, λόγω ευστοχίας.

Παπ-Φιλίπ Αμαγκού (Λιμόζ) - 34,5: (29,3/34,5/39,7) - (2,7/5,3/7,8)

O λιγότερο υποτιμημένος της λίστας. Δύσκολα να παραμείνει για καιρό στην ομάδα σας.

Λούκας Λεκαβίτσιους (Ζαλγκίρις) - 33,4: (28,4/33,4/38,4) - (1,2/3,7/6,2)

Η Ζαλγκίρις αναζητά ξένο πλέι μέικερ, μετά την απομάκρυνση του Γουέινς και μέχρι τότε, ο Λεκαβίτσιους θα είναι μια συνεχόμενη πηγή καλών σκορ.

Βάιντας Καρινιάουσκας (Ζαλγκίρις) - 9,2: (7,8/9,2/10,6) - (-2,1/-1,4/-0,7)

Το "μικρό" αδερφάκι του Λεκαβίτσιους (αν και στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερος). Μόνο ως λύση ανάγκης.

Shooting Guards & Small Forwards

Τάρενς Κίνσεϊ (Νίζνι Νόβγκοροντ) - 65,6: (55,8/65,6/75,4) - (0,4/5,3/10,2)

Εντυπωσιακό ντεμπούτο απέναντι στη Σάσσαρι, δείχνοντας ότι η περσινή πορεία με την Παρτιζάν δεν ήταν τυχαία. "Must" περίπτωση, παρότι ακριβός.

Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Λαμποράλ Κούτσα) - 61: (51,9/61/70,2) - (2,8/7,4/12)

Ξεκίνησε δυνατά, το θέμα είναι όμως κατά πόσο θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Ακούγεται παράξενο, αλλά φαίνεται πιθανό να το κάνει!

Πιέτρο Αραντόρι (Γαλατασαράι) - 58,7: (49,9/58,7/67,5) - (1,9/6,4/10,8)

Ο ποιοτικότερος περιφερειακός (2-3) της Γαλατά, αν δεν μπλεχτεί στο rotation της τουρκικής ομάδας θα μπορέσει να διατηρηθεί πάνω από τα 60 κρέντιτς.

Νιχάντ Ντζέντοβιτς (Μπάγερν) - 54,1: (46/54,1/62,2) - (-2/2,1/6,1)

Ηγετική εμφάνιση μέσα στην Μπαρτσελόνα, αδιαμφισβήτητη ποιότητα και μάλλον η δεύτερη καλύτερη περίπτωση της θέσης.

Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός) - 51,8: (44/51,8/59,6) - (1,1/5/8,9)

Φέτος θα δείξει αν έχει περάσει πλέον στο επίπεδο των μεγάλων. Το πρώτο δείγμα ήταν άκρως ενθαρρυντικό, αλλά δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει στο fantasy.

Ντέιβις Μπέρτανς (Λαμποράλ Κούτσα) - 50,6: (43/50,6/58,2) - (1,7/5,5/9,3)

Παίκτης που στηρίζεται αρκετά στο σουτ, επομένως δεν αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή, αν και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Λαμποράλ.

Μάρντι Κόλλινς (Τούροφ) - 50,6: (43/50,6/58,2) - (-7,5/-3,7/0,1)

Τα έκανε όλα στο ματς με τον Παναθηναϊκό και άφησε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Ο παίκτης που αναρωτηθήκατε στο κείμενο του Ντζέντοβιτς.

Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός) - 47,2: (40,1/47,2/54,3) - (-0,8/2,7/6,2)

Πολύ μεγάλη μπασκετική κλάση και οι τραυματισμοί του Ολυμπιακού στο 3 του επιτρέπουν να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ο οποίος είναι και το μοναδικό αγκάθι στο να περάσει σε πιο πρωταγωνιστικό ρόλο και στο fantasy.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Μάλαγα) - 46: (39,1/46/52,9) - (-1,3/2,1/5,6)

Όπως φάνηκε με την Τσεντεβίτα, θα είναι το σημείο αναφοράς της Μάλαγα στην περιφέρεια, όταν οι υπόλοιποι παίκτες θα στηρίζονται στο σουτ και στη βραδιά που θα βρεθούν.

Ράιαν Τούλσον (Μάλαγα) - 43,7: (37,2/43,7/50,3) - (-3,4/-0,1/3,1)

Δεν αποτελεί σοβαρή fantasy επιλογή λόγω του στυλ παιχνιδιού του. Βρίσκεται πάντως σε πολύ καλή κατάσταση.

Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός) - 40,3 (34,3/40,3/46,3) - (1,7/4,7/7,8)

Ο διόσκουρος του Παππά, φέτος θα κάνει το ξεπέταγμά του, αλλά δύσκολα θα σας απασχολήσει σοβαρά στο fantasy.

Άντε Ντέλας (Τσεντεβίτα) - 26,5: (22,5/26,5/30,5) - (-3,7/-1,7/0,2)

Από τις επικίνδυνες περιπτώσεις που κάνουν ένα σκορ και μετά εξαφανίζονται, μη δίνοντας μάλιστα πολλές φορές ούτε το 15%. Είναι ωστόσο αρκετά υποτιμημένος.

Νιελς Τζίφεϊ (Άλμπα) - 23: (19,6/23/26,5) - (0,8/2,5/4,2)

Θετικό ντεμπούτο, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές ματιές πάνω του. Αναγκαστική επιλογή, αν δεν φτάνουν τα κρέντιτς.

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 63,3: (53,8/63,3/72,8) - (-6,1/-1,4/3,4)

MVP της αγωνιστικής με το καλημέρα. Το "υπερατού" του fantasy, λόγω ύψους, είναι "must" επιλογή αυτή τη στιγμή, παρά τις όποιες αδυναμίες του.

Αρτ Παραχούσκι (Νίζνι Νόβγκοροντ) - 62,1: (52,8/62,1/71,4) - (0/4,7/9,3)

Βρέθηκε σε πολύ καλό βράδυ και ξεχώρισε περισσότερο από τον Τόμπκινς στη γραμμή ψηλών της Νίζνι. Βρίσκεται ανάμεσα σε "θηρία" πάντως και για την ώρα μπορείτε να προτιμήσετε άλλους παίκτες της λίστας.

Σάσα Κάουν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) - 59,8: (50,8/59,8/68,8) - (-2,1/2,4/6,9)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα, όπως και πέρυσι, αν και φέτος οι επιφυλάξεις είναι λιγότερες, λόγω του πιο ξεκάθαρου ρόλου, αλλά και των τραυματισμών της ΤΣΣΚΑ αυτή τη στιγμή. Από τις καλύτερες επιλογές.

Τόκο Σεγκέλια (Λαμποράλ Κούτσα) - 58,7: (49,9/58,7/67,5) - (4,1/8,5/12,9)

Κατάφερε να ξεχωρίσει, μέσα σε μια εντελώς καινούρια frontline. Είναι πιθανώς ο ποιοτικότερος ψηλός του Λαμποράλ, όμως είναι ερωτηματικό αν θα καταφέρει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στα επόμενα ματς.

Άντριεν Μόερμαν (Λιμόζ) - 55,2: (46,9/55,2/63,5) - (-0,5/3,6/7,7)

Εξαιρετική παρουσία και μέσα στη Νόκια Αρίνα, επιβεβαιώνοντας την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στο TOP 3 των επιλογών, μαζί με Μαριάνοβιτς και Κάουν.

Μίρο Μπιλάν (Τσεντεβίτα) - 54,1: (46/54,1/62,2) - (3/7,1/11,1)

Δεν έχει και πολλούς άλλους παίκτες για να στηριχθεί η Τσεντεβίτα, οπότε οι υψηλές πτήσεις θα είναι συχνό φαινόμενο για τον Κροάτη.

Τζεφ Μπρουκς (Σάσσαρι) - 51,8: (44/51,8/59,6) - (0/3,9/7,8)

Ο πληθωρικός φόργουορντ επανήρθε με το δεξί στην Euroleague και τα προσόντα του θα τον συνοδεύσουν σε μια καλή πορεία στο παιχνίδι.

Ντονάτας Ζαβάκας (Νεπτούνας) - 49,5: (42,1/49,5/56,9) - (1/4,8/8,5)

Σ' ένα φτωχό ρόστερ όπως της Νεπτούνας, ο Ζαβάκας φαίνεται ικανός να ξεχωρίσει, αν και σίγουρα θα υπάρξουν και μέτριες βραδιές.

Λουκ Χαρανγκόντι (Βαλένθια) - 49,5: (42,1/49,5/56,9) - (2/5,8/9,5)

Πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, που όμως βασίστηκε αρκετά στην επιθετική του συγκομιδή, κάτι που δεν τον χαρακτηρίζει και ως την πιο ασφαλή επιλογή.

Γουίλ Τόμας (Μάλαγα) - 41,4: (35,2/41,4/47,6) - (-1,1/2/5,1)

Αναγκαστικά τα βλέμματα στρέφονται πάνω του λόγω της έλλειψης φθηνότερων ψηλών, όμως το rotation της Μάλαγα στους ψηλούς είναι ακόμα ρευστό, αν και η έφεση που έδειξε στο ρημπάουντ είναι αρκετά θετικό στοιχείο για το χρόνο συμμετοχής του έναντι του Γκριν.

Λούκα Μίτροβιτς (Ερ. Αστέρας) - 36,8: (31,3/36,8/42,3) - (0,2/3/5,8)

Το μεγάλο ταλέντο του Αστέρα αγωνίστηκε μπόλικο χρόνο, έχοντας πλούσια στατιστική κι αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό στην τιμή που βρίσκεται.

Σίμας Γκάλντικας (Νεπτούνας) - 31,1: (26,4/31,1/35,8) - (-0,8/1,6/3,9)

Από τους πλέον υποτιμημένους ψηλούς και ταυτόχρονα ο πιο φθηνός, λογικά όμως θα τον προτιμήσετε εφόσον δεν επαρκούν τα κρέντιτς για τους δύο προηγούμενους.

* Ακολουθήστε μας στο Twitter και γίνετε μέλη της παρέας μας στο Facebook . Εκεί θα μαθαίνετε τα τελευταία νέα, πιθανούς τραυματισμούς και κάθε είδους προβλήματα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ