EUROLEAGUE

Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες!

Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες!

Η 8η αγωνιστική αποτέλεσε την πλέον σημαντική αγωνιστική του φετινού Fantasy και δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τα δώρα της!

Του Νότη Φιλιππίδη

Δύο στροφές πριν το τέλος της πρώτης κρίσιμης φάσης του fantasy challenge και οι ευκαιρίες για περαιτέρω βελτίωση των ομάδων εξακολουθούν να υπάρχουν, καθώς προκύπτουν συνεχώς νέοι παίκτες που με τις εμφανίσεις του κλέβουν την παράσταση, ενώ στο σημείο αυτό ξεπηδούν νέες παγίδες για τους μάνατζερ του παιχνιδιού, οι οποίοι θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι, ώστε να τις αποφύγουν και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την ανοδική πορεία τους στη βαθμολογία.

Το δεύτερο αυτό στοιχείο επιβεβαιώθηκε περίτρανα κατά την 8η αγωνιστική του παιχνιδιού, όπου πολλοί σημαντικοί παίκτες (Teodosic, Delaney, μεταξύ άλλων) απογοήτευσαν και έτσι καθορίζουν ουσιαστικά το παιχνίδι κι αυτό γιατί στοίχισαν ακριβά, σε κρέντιτς, σε αυτούς που τους είχαν ήδη, ενώ πλέον αποτελούν ευκαιρίες για αγορά, διευκολύνοντας σημαντικά το έργο όσον δεν τους είχαν εντάξει ήδη στο ρόστερ τους. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού και η τύχη, μέσω της έννοιας του timing, σε αυτή την περίπτωση, παίζει πάντα σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε εδώ την υπόλοιπη ανάλυση

Point Guards

Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες!



Σύγκριση των κορυφαίων:

Μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της αγωνιστικής αποτελεί ο Milos Teodosicστα 71 credits, μετά την τραγική του εμφάνιση μέσα στην Γερμανία απέναντι στην Μπάμπεργκ. Η παραφωνία του -4 σε σχέση με τα προηγούμενα σκορ του Σέρβου έχουν ρίξει κατά πολύ την τιμή του, η οποία βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από την αρχή της χρονιάς. Αντιθέτως, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε τον Bradley Wanamaker, παρόλο που αποτελεί ξεκάθαρα τον καλύτερο point guard του παιχνιδιού μέχρι στιγμής, λόγω σταθερότητας και πληθωρικότητας. Η αποστολή του μέσα στην Μακάμπι ενεδρεύει αρκετούς κινδύνους, λόγω της αναγκαιότητας νίκης της "ομάδας του λαού" κι έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα σενάριο όπου ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα μένει σε ρηχά νερά (ίσως και λόγω φάουλ). Τέλος, ο Thomas Heurtelαποτελεί επίσης καλή περίπτωση, όχι τόσο τρανταχτή όσο ο Teodosic, ωστόσο σε τιμή κάτω των 70 credits έχει να βρεθεί αρκετό καιρό ο Γάλλος, ενώ τα 20άρια του δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο στην κατηγορία του Index Rating.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Shooting Guards & Small Forwards

Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες!



Σύγκριση των κορυφαίων:

O Nando De Coloεπιβεβαίωσε περίτρανα απέναντι στην Μπάμπεργκ ότι αποτελεί τον Νο. 1 περιφερειακό του παιχνιδιού και η τιμή του πλέον αγγίζει τα 98 credits. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον αποκτήσετε και ίσως δεν είναι εντελώς απαγορευτική μια πώλησή του για να αποκτήσετε έναν εκ των Delaney και Gentile, μιας και η διαφορά μεταξύ τους πλέον είναι αρκετά μεγάλη. Το προτιμότερο πάντως θα ήταν να αποκτήσετε με άλλους τρόπους τόσο τον Malcolm Delaney, που μετά την τραγική του εμφάνιση απέναντι στην Ζιέλονα Γκόρα έχει χάσει 10 credits σε τιμή και πλέον βρίσκεται στα 78,3, στην ίδια ακριβώς τιμή που βρίσκεται και ο Alessandro Gentile, ο οποίος επανακάμπτει ενάντια στην Τσεντεβίτα, σε ένα ματς που η Μιλάνο θέλει νίκη και με διαφορά. Ο Ιταλός αγωνίστηκε 26 λεπτά στο ιταλικό πρωτάθλημα, με γνώριμη για τα δεδομένα του στατιστική παρουσία, αλλά μόνο 12 ράνκινγκ. Το γεγονός ότι η Τσεντεβίτα έχει υπέρ της τη διαφορά πόντων ίσως τον ωφελεί από την άποψη ότι η κροατική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα φάουλ για να περιορίσει το ενδεχόμενο να χάσει αυτή τη διαφορά στο τέλος του ματς (αν πάντα το ματς είναι ντέρμπι), ενώ είναι η γνωστή η έφεση του Ιταλού να κερδίζει φάουλ.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Power Forwards & Centers

Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες!



Σύγκριση των κορυφαίων:

Δύσκολες αποστολές αυτή την εβδομάδα για τους τρεις ακριβότερους παίκτες της θέσης. Ο MVP του παιχνιδιού μέχρι τώρα, Ioannis Bourousisδοκιμάζεται μέσα στην Εφές απέναντι σε Dunston και Tyus και ίσως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσετε τα credits του σε ποιοτικούς περιφερειακούς που έχουν ...τιμή ευκαιρίας. Ο MVP του Νοεμβρίου για την Euroleague, Nicolo Melliσυνεχίζει να εντυπωσιάζει, ωστόσο ο αγώνας μέσα στην Μακάμπι κρύβει ιδιαίτερες δυσκολίες, αν και η γραμμή των ψηλών της ομάδας έχει ιδιαίτερη έφεση στο να ...κάνει φάουλ! Όσον αφορά τον Maik Zirbes, που μετά την Ρεάλ σημείωσε 30άρι και απέναντι στην Κίμκι, δύσκολα θα επαναλάβει ανάλογο πάρτυ και μέσα στην Φενερμπαχτσέ, απέναντι σε Vesely και Udoh. Την πιο εύκολη αποστολή την έχει ο Ante Tomic, εντός έδρας με την Zalgiris, όπου μπορεί να δώσει με χαρακτηριστική ευκολία άλλο ένα 20άρι, ενώ ματς τελικό έχει ο Miro Bilanμε την Milano του McLean, με τον Κροάτη να συνεχίζει να είναι εντυπωσιακός, ειδικά εντός έδρας.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Ελάτε στην παρέα του EFC The Blog στο Facebookκαι ακολουθήστε στο Twitterγια τραυματισμούς, απουσίες, προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ