EUROLEAGUE

Ραντούλιτσα: "Θέλουμε Final-Four"

Ραντούλιτσα: "Θέλουμε Final-Four"
Ρ

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να προκριθεί στο Final-Four, αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Εφές και εκθείασε την αφοσίωση των φιλάθλων του "τριφυλλιού".

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την αντίδραση μας στην Κροατία, καθώς σε ένα μας που θέλαμε πάση-θυσία την νίκη, όχι μόνο πήραμε το αποτέλεσμα, αλλά παίξαμε και ωραίο μπάσκετ κόντρα στην Τσεντεβίτα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαστε ομάδα, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί και μιλάμε μεταξύ μας για τα πάντα και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια και προβλήματα παρουσιάζονται.

Πριν το ματς με την Τσεντεβίτα ένιωθα καλά και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά όπως είδατε δεν έκανα καλό ξεκίνημα. Όταν βγήκα και μετά επέστρεψα στο παρκέ, το παιχνίδι κύλησε εξαιρετικά τόσο για εμένα, όσο και για τον Παναθηναϊκό. Οι συμπαίκτες μου, μου έδιναν συνεχώς την μπάλα, μου έδιναν ωραίες ασίστ και εγώ φρόντιζα να τελειώνω τις φάσεις, παίζοντας μπάσκετ με αυτοπεποίθηση, βρίσκοντας και ρυθμό στο παιχνίδι μου. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μας έμπρακτα και κυρίως είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτήν την σημαντική νίκη.

Θέλουμε να προκριθούμε στο Final-Four, αυτός είναι ο στόχος μας, οπότε κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό, κάθε παιχνίδι είναι "must-win". Είναι σημαντικό πως στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσεντεβίτα παραμείναμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας, έχοντας διάρκεια στο παιχνίδι μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα επίσης σημαντικό ματς κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως η Αναντολού Εφές και είμαι σίγουρος πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο. Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, οι οποίοι μας δίνουν πάντα ενέργεια.

Σύντομα θα έχουμε και τον τελικό στο Κύπελλο και θα έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Είναι ένας τίτλος που τον θέλουμε και θα μας κάνει να νιώσουμε καλά. Η ομάδας μας πρόσφατα ενισχύθηκε, ήρθαν καινούριοι παίκτες στο ρόστερ και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν, ενισχύοντας την δυναμική μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την μέχρι τώρα βοήθεια σας. Να ξέρετε πως μας δίνεται τεράστια ψυχολογική ώθηση και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο είναι καταπληκτική. Είστε τρελοί, αλλά το το λέω με την καλή έννοια. Ειλικρινά εκτιμώ την αγάπη σας, αλλά και την αφοσίωση σας στην ομάδα. Μας στηρίζεται σε κάθε γήπεδο, όπου βρεθούμε, και αυτό είναι εντυπωσιακό. Σας το αναγνωρίζω και ειλικρινά σας σέβομαι.

Ακόμη και όταν δεν παίζουμε καλά, ύστερα και από αρνητικά αποτελέσματα, μας στέλνετε μηνύματα αγάπης και στήριξης, είτε από κοντά, είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύετε σε εμάς και σας ευχαριστούμε. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να σας δώσουμε χαρά και να σας ικανοποιήσουμε.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε σύντομα, Μίροσλαβ"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ