EUROLEAGUE

"Απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό!"

"Απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό!"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εγκαινιάζει το blog του στο Euroleague Greece, μέσω του οποίου θα μοιράζεται τις σκέψεις του και θα ενημερώνετε για αυτές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

" Καλησπέρα σε όλους.

Κατ' αρχάς, να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά, αφού είναι η πρώτη φορά που έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ σε εσάς, μέσω του προσωπικού μου blog που θα διαβάζετε στο Euroleague Greece. Είμαι ενθουσιασμένος για τη δυνατότητα που μου παρέχεται να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου, όπως θα εξελίσσεται η αγωνιστική περίοδος.

Η Καρσίγιακα είναι η πρώτη ομάδα που φιλοξενούμε φέτος στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Euroleague και θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος μας θα είναι κοντά μας, να δημιουργήσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που απολαύσαμε για πρώτη φορά στην εκδήλωση Honouring our Legacy, όπου όλοι μείναμε άναυδοι με αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μας. Ο παλμός ήταν ξεχωριστός και στο ματς της περασμένης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Απήλαυσα την κάθε στιγμή. Η ώθηση που μας δίνουν οι φίλοι μας θα είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που θα έχουμε και φέτος. Όσο είναι κοντά μας, όλοι έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να θέλουμε να επιστρέψουμε αυτήν την αγάπη. Αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης.

Με ρωτούν συχνά για τη ζωή μου στην Αθήνα και αν έχω προσαρμοστεί. Η αλήθεια είναι ότι από τις 23/9, οπότε ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου με την εθνική Σερβίας στο Eurobasket και ήλθα στην πόλη, δεν έχω καταφέρει να μείνω για πολλές μέρες εδώ. Είχαμε διαδοχικά ταξίδια, επιβιβαστήκαμε σε πολλά αεροπλάνα, πήγαμε στην Κίνα, τη Ρωσία, τη Θεσσαλονίκη, το Κρασνοντάρ. Οι αγώνες ήταν συνεχείς και ακόμα δεν έχω μάθει καλά τα κατατόπια. Αυτό που έχω καταλάβει ήδη, είναι η αγάπη του κόσμου για εμένα και την ομάδα μου. Όπου και αν έχω πάει, κόσμος με πλησιάζει και μου λέει τα καλύτερα, μαζί και όσα περιμένουν από εμάς οι φίλοι μας! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα social networks, στα οποία έχω λογαριασμούς. Είμαι... ενεργός χρήστης, γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι αυτά που με ενθουσιάζουν και ομολογώ έως τώρα είχα αρκετές αφορμές. Μία ήταν αυτή:

"Απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό!"

Οι μέχρι τώρα εμπειρίες μου είναι πολύ όμορφες. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι καλά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ