EUROLEAGUE

Μαθαίνεις και συνεχίζεις...

Μαθαίνεις και συνεχίζεις...

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς θα μεταφέρει στο blog του στο Euroleague Greece τις σκέψεις του για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Διαβάστε τι γράφει στο πρώτο του κείμενο για τον τραυματισμό του, το ματς με τον Ολυμπιακό και την αναμέτρησης με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Καλημέρα...

Εδώ, στο Euroleague Greece, θα είναι το σημείο συνάντησής μας για φέτος. Εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους φυσικά, όπου σας περιμένουμε όπως κάθε χρονιά.

Όπως αυτή που αρχίζει τώρα. Ξεκινήσαμε με το Κύπελλο στην Κρήτη, συνεχίσαμε με το Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ και τώρα ήρθε η ώρα για την Ευρωλίγκα. Και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι' αυτό, αφού μιλάμε για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που αποτελεί πρόκληση και χαρά για όλους.

Ακολούθησα την ομάδα στο ταξίδι της στη Λιθουανία για την αναμέτρηση με τη Λιέτουβος Ρίτας, έχοντας αγωνιστεί και τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, μετά από ένα γεμάτο μπάσκετ καλοκαίρι και έναν τραυματισμό που με ταλαιπώρησε αρκετά. Είμαι εδώ, με την ομάδα, για να αγωνιστώ και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Δεν είμαι ακόμη σε καλή αγωνιστικά κατάσταση, θέλω χρόνο μετά από τόσο μεγάλη απουσία, αλλά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Γι' αυτό βρίσκομαι κοντά τους και στην αποστολή. Γι' αυτό προσπάθησα και στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όλοι μας έχουμε αφήσει πίσω αυτή την αναμέτρηση, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Το ξέρουμε καλά, ότι το πρόγραμμα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να στέκεσαι σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Μαθαίνεις και συνεχίζεις. θα είμαστε καλύτεροι αύριο. Το πιστεύω. Εκτός από οτιδήποτε άλλο, πιστεύω ότι είναι αδύνατο να βρεθούμε ξανά σε τόσο κακή επιθετικά βραδιά. Το θεωρώ απίθανο να σουτάρουμε και πάλι με τόσο άσχημα ποσοστά.

Από την άλλη θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας, γιατί είναι μια καλή ομάδα. Στη θεωρία είμαστε πιο ποιοτική ομάδα, αλλά τις νίκες τις παίρνεις στο γήπεδο. Και εκεί είναι που πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτή η θεωρία είναι σωστή. Αλλιώς δεν έχει νόημα...Περιμένοντας την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας λοιπόν με μεγάλο ενθουσιασμό όπως πάντα, σας αφήνω για την ώρα... Και θα τα ξαναπούμε από εδώ...

Ρόκο

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ