EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Ζήτημα περηφάνιας και πάθους"

Ρίβερς: "Ζήτημα περηφάνιας και πάθους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κέι Σι Ρίβερς blog-άρει στο EuroLeague Greece για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επισημαίνοντας πως οι "πράσινοι" χρωστάνε κάτι στους εαυτούς τους.

Καλημέρα σε όλους,

πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ως ομάδα. Αυτή είναι η αρχή στο να είσαι ανταγωνιστικός, να είσαι έτοιμος και να αγωνίζεσαι ως ένα άτομο. Όπως είναι τα δεδομένα τώρα, η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε σε απόλυτο βαθμό κάθε μικρή λεπτομέρεια ή ευκαιρία που θα μας δοθεί, αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έρχεται αμέσως μετά από μια φτωχή εμφάνισή μας τη Δευτέρα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε με περηφάνια και πάθος.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με Ζάλγκιρις και Ολυμπιακό, είχαν να κάνουν με τα ριμπάουντ και τις πολλές χαμένες διεκδικούμενες μπάλες. Αυτά τα κομμάτια του παιχνιδιού καθορίζουν πολλές κατοχές στη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον τα βελτιώσεις και τα περιορίσεις σε μεγάλο βαθμό, τότε περιορίζεις σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες ήττας.

Όπως και να έχει, πρέπει να προχωρήσουμε. Αυτό που πρέπει να τονίσω όμως είναι ότι η εμφάνιση που κάναμε στο ΣΕΦ δεν πρέπει να επαναληφθεί από εδώ και πέρα. Χρωστάμε στους εαυτούς και στον ίδιο τον σύλλογο να παλεύουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε τη νίκη. Είναι η ώρα να εμφανιστεί το πάθος και η υπερηφάνεια που έχουμε. Πρέπει να παλέψουμε μέχρις εκεί που δεν πάει, μέχρι το σημείο που δεν έχουμε κάτι άλλο να δώσουμε, και να αφήσουμε στο παρκέ το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε έτσι κι αλλιώς, κάθε φορά που είμαστε στο παρκέ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ