EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Όλα για το πλεονέκτημα έδρας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες πριν τη μονομαχία με την Νταρουσάφακα, ο Κέι Σι Ρίβερς blog-άρει στο EuroLeague Greece, στέλνοντας μήνυμα αντεπίθεσης για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

"Καλησπέρα σε όλους,

είχαμε καιρό να τα πούμε και μπορώ να πω ότι μου είχε λείψει η επικοινωνία μας. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας για να πάρουμε το τέταρτο "διπλό" μας φέτος.

Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση τόσο ατομικά όσο και ομαδικά για να τα καταφέρουμε. Οι εκτός έδρας νίκες είναι πάρα πολύ σημαντικές και μπορούν να κάνουν τη διαφορά, εφόσον προστατεύσουμε το γήπεδό μας. Αν μπορέσουμε να προχωρήσουμε έτσι στην EuroLeague, τότε θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα και να έχουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Είναι η καλύτερη στιγμή για εμάς προκειμένου να κάνουν το κάτι παραπάνω στην κατάταξη και να δείξουμε πόσο έχουμε βελτιωθεί. Μία εκτός έδρας νίκη θα είναι πολύ σημαντική τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Είναι κάτι δύσκολο να τα καταφέρουμε στην έδρα της Νταρουσάφακα, αλλά όλα είναι πιθανά.

Ξέρουμε πως πολύ σημαντικό κομμάτι των αγώνων αφορούν την πνευματική ετοιμότητα και προετοιμασία. Η κούραση αρχίζει να παίζει ρόλο στην απόδοση όλων των παικτών, οπότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν άσχημα πολύ γρήγορα. Γι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ περισσότερο πνευματικό απ ότι πριν. Ακόμη κι έτσι όμως, θα πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας και να παλέψουμε, να επιβάλλουμε τους δικούς μας κανόνες και ρυθμό στους εναπομείναντες αγώνες.

Είμαστε αισιόδοξοι γιατί έχουμε βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Σε σχέση με τον αγώνα του α' γύρου απέναντι στην Νταρουσάφακα, θα έλεγα πως είμαστε πολύ πιο έτοιμοι αμυντικά. Έχουμε γίνει καλύτεροι στο πίσω μέρος του παρκέ, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές των αγώνων. Κι από εκεί έχει έρθει η βελτίωση στο πως "κλείνουμε" τα παιχνίδια μας.

Αυτή τη στιγμή δεν θα έλεγα πως μας λείπει κάτι ως σύνολο. Πρέπει απλά να μειώσουμε τα λάθη που κάνουμε και μας πληγώνουν, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος τον χάσαμε και ηττηθήκαμε. Γι αυτό κάποιες φορές θα πω ότι κάναμε κακό στους εαυτούς μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση τώρα.

Όπως και να έχει, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί αυτό πρέπει και θέλουμε να κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ