EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Δεν έχουμε όρια ως ομάδα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς blog-άρει στο EuroLeague Greece για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ που αλλάζει τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Καλημέρα σε όλους,

είχαμε καιρό να τα πούμε και η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η επικοινωνία μας. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε με ιδανικό τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας στη regular season.

Έμαθα πως υπάρχει sold out στο παιχνίδι, κάτι που είναι φανταστικό. Για όλα τα παιδιά στην ομάδα, είναι πολύ σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας στο ΟΑΚΑ γιατί μας γεμίζει ενέργεια. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μας δίνετε μεγάλη ώθηση, κι αυτό ακριβώς θα χρειαστούμε κι απόψε, για να κάνουμε τη δουλειά και να πάρουμε τη νίκη. Πέρα από αυτό όμως, θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να παίξουμε συγκεντρωμένα, γιατί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν συγχωρεί τα λάθη. Η περιφερειακή της γραμμή έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το μυαλό, οπότε πρέπει να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο. Γενικά, είναι μια ομάδα που προσέχει πολύ τη λεπτομέρεια και σε αυτό στηρίζει την εικόνα της, σε άμυνα και επίθεση.

Από την πλευρά μας, είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά μετά το "διπλό" στην Μπασκόνια, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες πιθανότητες το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Μπορούμε να ελέγξουμε το πεπρωμένο μας και το πόσο μακριά θα πάμε πλέον. Η αυτοπεποίθηση της ομάδας έχει βελτιωθεί σημαντικά τον τελευταίο μήνα, μετά τις συνεχόμενες νίκες και φυσικά την εκτός έδρας επιτυχία στην Ισπανία.

Θα έλεγα πως σε γενικές γραμμές δεν έχουμε όρια, δεν μπορεί να προσδιορίσει κάποιος που μπορούμε να φτάσουμε. Πάντα είχαμε πίστη στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Προσπαθούμε να μην βάζουμε όρια και ταμπέλα στο ποιοι είμαστε, αλλά να παλεύουμε διαρκώς για να γίνουμε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε κάτι μεγάλο. Κανείς δεν πρέπει να βάζει όρια στον εαυτό του, γιατί αν το κάνει στο τέλος το μόνο που καταφέρνει είναι να αλλοιώσει τον χαρακτήρα του.

Δόξα τω Θεώ, εδώ και μερικές εβδομάδες είμαστε όλοι μαζί, πλήρεις. Για πρώτη φορά από την εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στη δωδεκάδα έφερε περισσότερη ενέργεια στην ομάδα, πάντα ήταν αυτός ο ρόλος του άλλωστε. Ανεβάζει σημαντικά την ένταση της ομάδας στις δύο πλευρές του παρκέ και τελειώνει τις φάσεις, όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη πίσω σου στην άμυνα, σίγουρα μειώνεται η πίεση που αισθάνεσαι. Κι αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω θα φανεί κι απόψε.

Λοιπόν αυτά προς το παρόν, τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά το βράδυ. Ελάτε να πάρουμε μία ακόμη μεγάλη νίκη, όλοι μαζί. Σας περιμένουμε.

Κέι Σι Ρίβερς

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ