EUROLEAGUE

Ο Κέι Σι Ρίβερς blog-άρει στο EuroLeague Greece

Ο Κέι Σι Ρίβερς blog-άρει στο EuroLeague Greece
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Ο Κέι Σι Ρίβερς παίρνει την σκυτάλη από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και γίνεται ο νέος blogger του EuroLeague Greece. Μείνετε συντονισμένοι γιατί κάθε εβδομάδα θα μεταφέρει τις σκέψεις και τις εικόνες του από τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Κέι Σι Ρίβερς στον Παναθηναϊκό ήταν από τις σημαντικότερες κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι στην EuroLeague. Ο Αμερικανός φόργουορντ άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο το 2015, για χάρη του "τριφυλλιού" με το οποίο βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

Πόσο ψηλά; Θα το μάθετε εφόσον μείνετε συντονισμένοι στο EuroLeague Greece στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ο νέος blogger για τα νέα του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Οι σκέψεις του για το "τριφύλλι", όσα ζει καθημερινά στην Αθήνα, οι εντυπώσεις που αποκομίζει κάθε φορά από την ομάδα και τους αγώνες, η σχέση του με τους οπαδούς των "πρασίνων" και οτιδήποτε άλλο τον απασχολεί (και θέλει να μοιράζεται φυσικά) θα το γράφει ο ίδιος στο blog του στο EuroLeague Greece. Μείνετε συντονισμένοι...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ