EUROLEAGUE

"Θέλουμε να επιστρέψουμε στα Final-Four"

"Θέλουμε να επιστρέψουμε στα Final-Four"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο Euroleague Greece για το καθοριστικό τέταρτο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως όλοι στον Ολυμπιακό έχουν μεγάλο κίνητρο ώστε να προκριθούν στο φετινό Final-Four.

"Καλησπέρα παιδιά!

Όλοι στην ομάδα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κάναμε το 2-1 στη σειρά των playoffs επί της Μπαρτσελόνα. Βρισκόμαστε μόλις μία νίκη μακριά από την πρόκριση μας στο Final-Four. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε μία... ανάσα από το να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν υπάρχει εφησυχασμός όμως, ούτε και ίχνος χαλάρωσης. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να κάνουμε το 3-1 στη σειρά, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση.

Στη δεύτερη μας νίκη με την Μπαρτσελόνα σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα. Είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας, αλλά σημασία έχει το γεγονός πως κερδίσαμε. Για να πάρουμε την πρόκριση θα πρέπει να κάνουμε σωστά όλα όσα πράξαμε καλά στα δύο τελευταία ματς που κερδίσαμε, σε άμυνα, επίθεση και δημιουργία. Να προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά, να βγάλουμε πάθος και ενέργεια. Τους περιμένουμε τους Ισπανούς να αντιδράσουν. Παλεύουν για την... ζωή τους στην διοργάνωση και θα τα δώσουν όλα. Το βλέπουμε και εμείς όμως σαν έναν μεγάλο τελικό αυτό το ματς, στο οποίο θέλουμε πάση-θυσία τη νίκη και την πρόκριση.

Έχω μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε και να φτάσουμε στο Final-Four, όπως και έχει όλη η ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε. Έχουμε παίκτες που θα τους δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ένα Final-Four, όπως εγώ, ενώ υπάρχουν και αρκετοί παίκτες μας που ξέρουν από Final-Four, που έχουν κατακτήσει Πρωταθλήματα Ευρώπης, οι οποίοι και θέλουν να επιστρέψουν στη τελική φάση της διοργάνωσης. Έχουμε, λοιπόν, όλοι μας τεράστιο κίνητρο. Προσωπικά θέλω να νιώσω αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο και σαν Ολυμπιακός γενικότερα θέλουμε να επιστρέψουμε στα Final-Four, εκεί που κατακτήσαμε τίτλους στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι ώρα να αρχίζουμε σιγά-σιγά να κάνουμε πράξη τους στόχους μας.

Δεν έχω άγχος ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Νιώθω καλά, είμαι ήρεμος, αλλά ταυτόχρονα και αποφασισμένος ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στα Final-Four. Ανυπομονώ για την ώρα του παιχνιδιού. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, από αυτά που σου αρέσουν να παίζεις και να τα κερδίζεις.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε στο γήπεδο ήταν καταπληκτική και σας ευχαριστούμε. Με την στήριξη σας μας δώσατε τεράστια ώθηση και μας βοηθήσατε. Ανυπομονώ να σας δω να γεμίζετε τις εξέδρες του ΣΕΦ και στο επόμενο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πρόκριση μας στο Final-Four.

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ