EUROLEAGUE

"Να φέρει τίτλους το 2015"

"Να φέρει τίτλους το 2015"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο blog του στο Euroleague Greece για τις νίκες επί Παναθηναϊκού και Μάλαγα, αναφέρεται στο ματς με την Αρμάνι και εύχεται το 2015 να φέρει τίτλους στον Ολυμπιακό.

"Καλησπέρα παιδιά

Είναι το πρώτο blog μου για το 2015 και εύχομαι καλή χρονιά, υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους τους φιλάθλους. Και όσον αφορά για την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, εύχομαι να μας φέρει η χρονιά τίτλους, διακρίσεις και κυρίως να έχουμε την υγειά μας όλα τα μέλη της ομάδας, καθώς τους τελευταίους μήνες όλοι μας, λίγο-πολύ, ταλαιπωρηθήκαμε με τραυματισμούς.

Ελπίζω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να τα περάσατε όλοι όμορφα. Εμείς στον Ολυμπιακό τα Χριστούγεννα τα περάσαμε κάνοντας προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για την ψυχολογία μας. Χαρήκαμε όλοι μας που τους κερδίσαμε. Όταν παίζεις στο ΣΕΦ, τα πράγματα γίνονται πάντα πιο εύκολα για εμάς. Η στήριξη των φιλάθλων μας βοήθησε. Ελέγξαμε το παιχνίδι καλύτερα σε σχέση με το ματς στο Κύπελλο, παίξαμε περισσότερο σκληρά, το προσεγγίσαμε σωστά στην άμυνα, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια.

Πιστεύω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάναμε καλή προετοιμασία και η δουλειά μας φάνηκε στο γήπεδο. Μία νίκη που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήμουν λίγο άρρωστος εκείνες τις μέρες, είχα πυρετό, αλλά βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα. Πλέον, είμαστε μόνοι πρώτοι στη κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς και τώρα εμείς ελέγχουμε το πεπρωμένο μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τις μέρες των εορτών ήρθαν από τις ΗΠΑ στην Αθήνα τόσο οι γονείς μου, όσο και ο αδερφός μου, και μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά μου περάσαμε ωραίες οικογενειακές στιγμές, στον μικρό ελεύθερο χρόνο που είχα. Ήταν κάτι που μου έδωσε χαρά, καθώς λόγω της μεγάλης απόστασης τους βλέπω ελάχιστα. Έχω να τους λέω τα καλύτερα για τις ομορφιές της Ελλάδας.

Στο πρώτο ματς της χρονιάς για εμάς, μέσα στο 2015, σημειώσαμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του TOP-16, απέναντι στη Μάλαγα στην Ισπανία. Πρόκειται για μία αρκετά καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται στη κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και αυτό δείχνει τη δυναμική της. Ήμασταν έτοιμοι για εκείνο το παιχνίδι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε τη νίκη. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις, καθώς έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Δε συμφωνώ με την άποψη πως το δικό μας γκρουπ είναι πιο δύσκολο. Θεωρώ πως και οι δύο όμιλοι είναι ισχυροί. Στόχος μας αρχικά είναι να πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Τώρα έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Πρόκειται για μία απρόβλεπτη και σκληροτράχηλη ομάδα. Συνηθίζουν να παίζουν καλύτερα εκτός έδρας και πρέπει να τους προσέξουμε. Έχασαν με 20 πόντους διαφορά στην έδρα τους και έχουν δείξει πως είναι ικανοί για το χειρότερο, αλλά και για το καλύτερο. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και για αυτό το ματς. Έχουν δυνατά και αδύναμα σημεία και εκεί θα "χτυπήσουμε". Στόχος μας είναι η νίκη, κάνοντας το παιχνίδι μας.

Αυτές τις μέρες βρήκα λίγο χρόνο να ξεκουραστώ από τα συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια. Πέρασα τον χρόνο μου κυρίως στο σπίτι, μαζί με την οικογένεια και τους δύο μου γιους. Είχαν διακοπές, καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά, αλλά από αύριο επιστρέφουν στο σχολείο. Είναι όμορφο να περνάς τον χρόνο σου μαζί με τα παιδιά σου, είναι κάτι που με γεμίζει και με ευχαριστεί, αλλά θες και λίγο τον χρόνο σου και τον χώρο σου στο σπίτι. Τα παιδιά όταν είναι σε μικρή ηλικία σπάνια κάθονται ήσυχα, όσοι είστε γονείς ξέρετε τι εννοώ, οπότε τώρα που θα λείψουν και λίγο από το σπίτι επιστρέφοντας στο σχολείο, θα έχω χρόνο να... ηρεμήσω. Όχι μόνο εγώ, αλλά και η γυναίκα μου.

Σαν ομάδα, όσο περνάει ο καιρός, παίζουμε όλο και καλύτερα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, ενώ σιγά-σιγά επιστρέφουν ένας-ένας και οι τραυματίες που είχαμε. Θεωρώ πως μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ. Με τις επιστροφές των παικτών και μέσα από τα παιχνίδια θα ανεβαίνουμε επίπεδο. Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο. Η παρουσίας σας μας δίνει πάντα τεράστια δύναμη. Ελάτε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων στο γκρουπ, που θα μας δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ