EUROLEAGUE

"Να δώσουμε το κάτι παραπάνω"

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο blog του στο Εuroleague Greece για το ματς με την Εφές, τονίζοντας πως εξαιτίας των τραυματισμών ο καθένας πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω και εκφράζει την χαρά του για το γεγονός πως η γυναίκα του είναι για τρίτη φορά έγκυος.

"Καλησπέρα παιδιά

Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στο TOP-16 και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στην Εφές. Δεν παίξαμε άσχημα στο τελευταίο μας ματς στη Βιτόρια. Χάσαμε το παιχνίδι με την Λαμποράλ στις λεπτομέρειες. Δεν βάλαμε κάποια σουτ που θέλαμε ώστε να κερδίσουμε και κάναμε κάποια λάθη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στο τέλος. Έτσι είναι το μπάσκετ, αυτά συμβαίνουν. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς στο ρόστερ μας το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας.

Μας λείπουν τρεις παίκτες-κλειδιά για εμάς, τρεις σημαντικοί μπασκετμπολίστες για την ομάδα μας, όπως είναι ο Σπανούλης, ο Σλούκας και ο Πέτγουεϊ. Είτε όμως καταφέρουν να μας βοηθήσουν, είτε όχι, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. "Πονάμε" στην θέση "2", καθώς ο Σπανούλης με τον Σλούκα αγωνίζονται στην ίδια θέση, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά και στις ανάγκες της ομάδας. Όλοι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Επειδή λείπουν οι Σπανούλης και Σλούκας, αναγκαστικά παίζω και στην θέση "2", πέρα από το "3". Ξέρω την θέση, έχω παίξει και στο παρελθόν εκεί, αλλά αναμφισβήτητα έχει ορισμένες διαφορές ο ρόλος μου σε σχέση με πριν. Χρειάζεται να κάνω και άλλα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μία άλλη θέση και ένας διαφορετικός ρόλος μέσα στην ομάδα για εμένα. Θα προσπαθήσω όμως να βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω και από εκείνο τον πόστο τον Ολυμπιακό ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θέλουμε.

Θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλουμε την στήριξη σας στο ΣΕΦ ώστε να μας βοηθήσετε να κερδίσουμε, δημιουργώντας μία καλή ατμόσφαιρα στην κερκίδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, ομαδικό μπάσκετ, να λειτουργήσουμε ενωμένοι ως σύνολο, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι στο παρκέ. Να παίξουμε το καλό μπάσκετ που θέλουμε και μπορούμε.

Θα το μοιραστώ για πρώτη φορά μαζί σας: τους τελευταίους μήνες είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και νιώθω αρκετά ευτυχισμένος, καθώς η γυναίκα μου είναι έγκυος και περιμένουμε το τρίτο μας παιδί. Νιώθουμε ευλογημένοι για αυτό και αρκετά τυχεροί. Αγαπώ την οικογένεια μου. Τα παιδιά δεν είχαν σχολείο σήμερα (25η Μαρτίου) και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε όλο την μέρα μαζί το πρωί, πριν έρθω στην προπόνηση στο ΣΕΦ. Θα θέλαμε να βγούμε έξω, αλλά ο καιρός ήταν άσχημος, έβρεχε συνεχώς, οπότε κάτσαμε όλοι μαζί σπίτι για φαγητό, ενώ έπαιζα και video games μαζί με τους δύο μου γιους. Το μυαλό μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο παιχνίδι με την Εφές. Είναι ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το ξέρουμε όλοι στην ομάδα, και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα παλέψουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ