EUROLEAGUE

"Μου έλειψε το μπάσκετ"

"Μου έλειψε το μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι έγραψε στο blog του στο Euroleague Greece για το ματς κόντρα στη Νεπτούνας, τονίζει πως του έχει λείψει το μπάσκετ και μιλά για την επικείμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

"Καλησπέρα παιδιά

Την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε ένα προφανώς κακό παιχνίδι απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, με αποτέλεσμα να χάσουμε στην Ισπανία. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και παρουσιάσαμε ορισμένες αδυναμίες. Τους αφήσαμε να μας βάλουν εύκολους πόντους, τους δώσαμε τη δυνατότητα να βγάλουν αιφνιδιασμούς και θεωρώ πως σε ορισμένες φάσεις ήμασταν υπερβολικοί στην επιθετική μας άμυνας, κάνοντας φάουλ που δεν χρειαζόντουσαν, με αποτέλεσμα να τους δώσουμε τη δυνατότητα να πηγαίνουν στις βολές.

Κάναμε αρκετά λάθη, τα είδαμε στο βίντεο, τα συζητήσαμε μεταξύ μας και ξέρουμε τι δεν κάναμε σωστά ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ανεβάσει την απόδοση μας, ειδικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, παίζουμε καλό μπάσκετ, το βλέπετε και εσείς και εκείνο το ματς στη Βιτόρια θεωρώ πως είναι μία εξαίρεση στην καλή εικόνα μας. Ευκαιρία με τη Νεπτούνας να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις.

Η Νεπτούνας είναι δυνατή ομάδα. Μας δυσκόλεψε στην έδρα της και τους κερδίσαμε δύσκολα στη παράταση. Έχουν καλούς σουτέρ και τους αρέσει να τρέχουν στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξουμε. Ξέρω πως η Νεπτούνας είναι μία νέα ομάδα στην Euroleague, αρκετός κόσμος θεωρεί πως δεν πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά πιστέψτε με είναι περισσότερο καλή ομάδα απ' όσο νομίζουν οι φίλαθλοι. Αν δεν τους προσέξεις μπορούν να σου κάνουν "ζημιά".

Αυτές τις μέρες προπονούμαι και πάλι μαζί με την ομάδα και λαμβάνω μέρος στο πέντε εναντίον πέντε, κάνοντας παράλληλα και αποθεραπεία. Χαίρομαι που πιάνω ξανά μπάλα στα χέρια μου, που δοκιμάζω ξανά σουτ, που μπορώ να τρέξω και να λάβω μέρος στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες μου. Μου έλειψε το μπάσκετ. Είναι βαρετό να κάνεις συνέχεια αποθεραπείες και ζήλευα τους συμπαίκτες μου πους τους έβλεπα να παίζουν. Ήθελα να παίξω και εγώ.

Είμαι καλύτερα, νιώθω αρκετά καλά, ακολούθησα με πειθαρχία την αποθεραπεία μου και ανυπομονώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Δούλεψα σκληρά το τελευταίο διάστημα. Δε θα παίξω κόντρα στη Νεπτούνας και πιθανότατα θα καταφέρω να αγωνιστώ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, την επόμενη βδομάδα. Υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνιστώ την Κυριακή (7/12) στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το προπονητικό-τιμ θα αποφασίσει για αυτό.

Ο καιρός στην Αθήνα είναι υπέροχος. Στο Βέλγιο όπου έζησα κάποια χρόνια ο καιρός ήταν συνήθως κρύος και είχε αρκετές βροχές. Εδώ, όμως, είναι εντελώς διαφορετικά. Για μήνα Δεκέμβρη ο καιρός είναι σχετικά ζεστός και οι περισσότερες μέρες είναι ηλιόλουστες, ό,τι πρέπει για βόλτες, κάτι που μου αρέσει να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά μου. Η Γλυφάδα είναι όμορφη πόλη, βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και μου αρέσει που μένω εδώ. Πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, μία από τις αγαπημένες μου περιόδους. Οι γιοι μου, ήδη, κινούνται σε ρυθμούς Χριστουγέννων και αναμένουν τα δώρα τους.

Σας θέλουμε στο γήπεδο στο ματς με τη Νεπτούνας και σας περιμένουμε να έρθετε στο ΣΕΦ ώστε να μας στηρίξετε. Οι περισσότεροι το κάνετε και σας ευχαριστούμε πολύ. Η παρουσία σας πάντα μας δίνει δύναμη και καλή ψυχολογία. Είστε ο έκτος μας παίκτης στο γήπεδο. Έχουμε ορισμένα σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας πριν τελειώσει η χρονιά και μακάρι να κλείσουμε το 2014 μόνο με νίκες. Σας υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να σας δώσουμε και πάλι χαρά και περηφάνια.

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ