EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Σαν θηρίο στο κλουβί"

Λοτζέσκι: "Σαν θηρίο στο κλουβί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο προσωπικό του blog για το πως αισθάνεται που βρίσκεται εκτός, αναφέρει τα "κλειδιά" για το "διπλό" στην Βιτόρια, ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει Call of Duty.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά, καλή χρονιά και να έχετε όλοι σας υγεία. Είναι το σημαντικότερο. Αυτές τις μέρες νιώθω σαν... θηρίο στο κλουβί. Έχω συμπληρώσει έναν μήνα που βρίσκομαι εκτός αγωνιστικής δράσης και μου έχει λείψει το να παίζω μπάσκετ με την ομάδα μας. Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε να επιστρέψω στα παιχνίδια του Ολυμπιακού φορώντας και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα. Θα ήθελα να ήμουν μαζί τους στην Βιτόρια και να τους βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη.

Χρειάζεται υπομονή ο τραυματισμός μου και καμία βιασύνη ώστε να αναρρώσω 100% για να επιστρέψω υγιής, γερός και δυνατός στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Είμαι καλύτερα τις τελευταίες μέρες και ακολουθώ το ατομικό μου πρόγραμμα. Έχω ξεκινήσει και πάλι το τρέξιμο, το αριστερό μου πόδι δείχνει να δυναμώνει, έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις και αυτό είναι ένα καλό σημάδι πως η αποθεραπεία που πηγαίνει καλά. Νομίζω πως σε περίπου δύο βδομάδες θα είμαι σε θέση να παίξω και πάλι.

Τα παιχνίδια με την Λαμποράλ Κούτσα, ειδικά στην Ισπανία, είναι πάντα δύσκολα και ανταγωνιστικά. Έχουν μία αρκετά καλή ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά ώστε να τους κερδίσουμε.΄Μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε. Θυμόμαστε τι έγινε στο πρώτο ματς εκεί όπου χάσαμε στην Βιτόρια στην παράταση. Το πρόβλημα ήταν πως η άμυνα μας δεν ήταν στο υψηλό επίπεδο που θα θέλαμε. Μας πλήγωσαν μέσα στην ρακέτα έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μπουρούση, ο οποίος τους έδωσε πολλούς πόντους και ριμπάουντ. Όταν όμως τους παίξαμε καλή άμυνα στην τελευταία περίοδο καταφέραμε και τους φτάσαμε, πηγαίνοντας το ματς στην παράταση.

Τους ξέρουμε καλά σαν ομάδα, όπως μας ξέρουν και εκείνοι. Νομίζω πως θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για εμάς η νίκη που πετύχαμε απέναντι τους στο ΣΕΦ, κρατώντας τους χαμηλά στο σκορ, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Το παιχνίδι μας ξεκινά από την άμυνα και θα πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια. "Κλειδί" θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού, η άμυνα και τα ριμπάουντ.

Περνάω αρκετές ώρες στο γυμναστήριο κάνοντας ασκήσεις, ακολουθώντας την αποθεραπεία μου, ενώ τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνάω με την οικογένεια μου κυρίως στο σπίτι, βλέποντας ταινίες και σπορ, ενώ κάποιες φορές έχουμε βγει και έξω για βόλτα. Τις τελευταίες μέρες έπαιζα και ένα video game, το Call of Duty, ενώ από ταινίες είδα πρόσφατα το Creed το οποίο και μου άρεσε. Σας το προτείνω. Έχει να κάνει με τον Ρόκι, ρόλο τον οποίο υποδύεται ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος μαθαίνει στον γιο του Απόλλο Κριντ (παλιός αντίπαλος και φίλος του) το να παλεύει στο ρινγκ.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε και πάλι σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ