EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Ο καθένας να δώσει το κάτι παραπάνω"

Λοτζέσκι: "Ο καθένας να δώσει το κάτι παραπάνω"

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει από το Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα. Σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Γιανγκ και τονίζει πως ο καθένας θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω.

"Καλησπέρα παιδιά!

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greece και στο Sport24.gr.

Γράφω αυτό το blog από το Ζάγκρεμπ, περίπου 24 ώρες πριν ξεκινήσει το ματς με την Τσεντεβίτα. Είναι το τρίτο μας σερί εκτός έδρας παιχνίδι. και είμαστε συνεχώς σε ταξίδια όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε τραυματισμούς, έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες, καθώς δεν έχουμε μαζί μας τον Πάτρικ, τον Βασίλη και τον Γιώργο, αλλά είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και δίχως αυτούς τους τρεις πολύτιμους παίκτες για εμάς. Μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο το γεγονός αυτό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε σκληρά ώστε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Τσεντεβίτα, η οποία είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Προφανώς, όπως και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στην άμυνα και να είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα.

Ομολογώ πως σοκαρίστηκα όταν πληροφορήθηκα πως ο τραυματισμός του Πάτρικ ήταν σοβαρός με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Δυσκολευόμουν να το δεχτώ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σταθήκαμε άτυχοι. Ένιωσα άσχημα και για εκείνον, γιατί για έναν αθλητή είναι μεγάλο πλήγμα το να μένει εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, ο οποίος έπαιζε εξαιρετικά και η απουσία του επηρεάζει την ομάδα μας. Του εύχομαι καλή τύχη και να πάνε όλα καλά με την επέμβαση ώστε να γυρίσει στην ομάδα μας γερός και δυνατός. Υπομονή χρειάζεται.

Έχουμε κάνει ένα νικηφόρο σερί στα τελευταία παιχνίδια μας, καθώς μετράμε εφτά συνεχόμενες νίκες. Παίζουμε καλά, έχουμε βελτιωθεί σαν σύνολο, λειτουργούμε καλύτερα μέσα στο παρκέ και σιγά-σιγά βρίσκουμε την χημεία μας, καθώς μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι νίκες μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, ενώ με το "διπλό" που πετύχαμε μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Εφές δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα.

Βέβαια, με τους τραυματισμούς και με τους απουσίες, υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε το καλό μομέντουμ μας, αλλά για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει όλοι μας να βγούμε μπροστά και ο κάθε παίκτης να φροντίσει να δώσει το κάτι παραπάνω ώστε να καλύψουμε τα κενά μας, μέχρι να επιστρέψουν οι Βασίλης και Γιώργος.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ