EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Μετράω αντίστροφα"

Λοτζέσκι: "Μετράω αντίστροφα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Λοτζέσκι ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με την ομάδα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Το "διπλό" στο Κάουνας το καλύτερο φάρμακο μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Μετράω αντίστροφα τις μέρες ώστε να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου, οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και τρέχω κανονικά δίχως να νιώσω το παραμικρό. Νιώθω καλά το πόδι μου, έχουμε κάνει καλή δουλειά μαζί με το σταφ του Ολυμπιακού. Περνάω αρκετές ώρες στο γυμναστήριο και νιώθω πιο δυνατός από πριν. Από θέμα φυσικής κατάστασης νιώθω πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι σαν να έχω κάνε μία μίνι προετοιμασία. Πιστέψτε με, έχω δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να επανέλθω υγιής, γερός και δυνατός και έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Στα ευχάριστα το γεγονός πως πρόσφατα ξεκίνησα και προπονούμαι και πάλι μαζί με την ομάδα, μαζί με τους συμπαίκτες μου και η αίσθηση ήταν υπέροχη. Ένιωσα και πάλι ενεργός. Νιώθω καλά, αισθάνομαι έτοιμος να παίξω μπάσκετ και πολύ σύντομα θα με δείτε και πάλι να παίζω μπάσκετ φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν μπορώ να πω σε ποιο ακριβώς παιχνίδι, αλλά μέσα στα επόμενα σίγουρα!

Η ήττα από την Μπάμπεργκ είναι αλήθεια πως μας στεναχώρησε και μας απογοήτευσε. Ξέραμε πως μπορεί να μην πρόκειται για έναν σύλλογο με "μεγάλο όνομα", αλλά γνωρίζαμε πως διαθέτουν μία καλή ομάδα. Δεν τους υποτιμήσαμε, αλλά έπαιξαν πάρα πολύ καλά και εμείς δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη μας μέρα. Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Μας πίκρανε αυτή η ήττα και θέλουμε να αντιδράσουμε στο Κάουνας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και μία εκτός έδρας επικράτηση ύστερα από ένα χαμένο εντός έδρας ματς είναι το καλύτερο "φάρμακο" για να τονώσει και πάλι την ψυχολογία μας. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, ξέρουμε πως έχουμε δυνατότητες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση ώστε να πάρουμε τη νίκη στην Λιθουανία.

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου στην Euroleague και στο TOP-16, συζητώντας και με τα παιδιά που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι σωστά τον όμιλο και όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. Κανένας ενθουσιασμός, κανένας εφησυχασμός και καμία χαλάρωση ύστερα από μία μεγάλη και σημαντική νίκη, καμία απογοήτευση και σενάρια καταστροφολογίας ύστερα από μία ήττα, ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές του TOP-16. Το ένα αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να σε επηρεάζει για το επόμενο ματς. Το αφήνεις πίσω και σκέφτεσαι μόνο το επόμενο. Ο όμιλος μας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και ανταγωνιστικός και βλέπετε πως η κάθε μία ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, τίποτε δεν είναι σίγουρο και δεδομένο. Παραμένουμε ενωμένοι ενόψει της συνέχειας και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Έχει πιάσει κρύο αυτές τις μέρες, ο καιρός έχει αλλάξει και δεν βγαίνουμε με την οικογένεια έξω αυτές τις μέρες. Κυρίως περνάμε τον χρόνο μας στο σπίτι, παίζοντας με τα τρία παιδιά μας, βλέποντας κυρίως ταινίες και σειρές στην τηλεόραση. Εσείς βλέπετε καμία; Αν ναι, αν έχετε κάποια να μου προτείνετε, αναμένω τις προτάσεις σας στα μηνύματα κάτω από το κείμενο. Όσον αφορά εμένα, δουλεύω εντατικά αρκετές ώρες την ημέρα στο ΣΕΦ, συνεχίζοντας το ατομικό μου πρόγραμμα, ώστε να επιστρέψω έτοιμος και υγιής στα παιχνίδια της ομάδας. Μου έχει λείψει το μπάσκετ, αλλά λίγες μέρες έμειναν, επιστρέφω! Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό μας στο Κάουνας. Παιδιά, σας πιστεύω, να κάνουμε το παιχνίδι μας εκεί και όλα καλά θα πάνε. Καλή τύχη!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ