EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Επιστρέφω σε 10 μέρες"

Λοτζέσκι: "Επιστρέφω σε 10 μέρες"

Ο Ματ Λοτζέσκι υπολογίζει την επιστροφή του σε περίπου 10 μέρες, γράφει για το ματς με την Μπάμπεργκ, αλλά και για την σειρά "Making a Murderer" που άρχισε να παρακολουθεί.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Moυ έχει λείψει το μπάσκετ, μου έχει λείψει το παιχνίδι. Μου έχει λείψει το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα και να μπαίνω στο γήπεδο ώστε να παίξω μπάσκετ για τον Ολυμπιακό. Βλέπω τα παιδιά να αγωνίζονται και τους ζηλεύω. Έτσι νιώθω όλες αυτές τις μέρες. Είμαι πάνω από έναν μήνα εκτός δράσης και για έναν αθλητή, του είναι ό,τι χειρότερο να είναι ανενεργός. Δεν βιαζόμαστε όμως. Το σημαντικό είναι να γίνει σωστή δουλειά ,καλή αποθεραπεία και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση γερός και δυνατός.

Όλες αυτές τις μέρες τηρώ με πειθαρχία το πρόγραμμα μου. Έχω αρχίσει εδώ και μέρες το τρέξιμο, περνάω αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, κάνω ασκήσεις με βάρη και από θέμα φυσικής κατάστασης νιώθω εξαιρετικά. Είμαι σε καλή κατάσταση. Οι πόνοι στο πόδι μου έχουν υποχωρήσει και νιώθω αρκετά καλά. Όμως, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Αντιμετωπίζω το όλο θέμα με τεράστια υπομονή. Το σημαντικό είναι να επιστρέψω έχοντας αποθεραπευτεί 100% ώστε να μην τραυματιστώ ξανά.

Ξέρω πως ρωτάτε για το πότε επιστρέφω και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Η στιγμή πλησιάζει! Νομίζω πως σε περίπου 10 μέρες μέρες θα με δείτε και πάλι στο γήπεδο και ειλικρινά ανυπομονώ σαν μικρό παιδί για αυτή την στιγμή. Όλες αυτές τις μέρες τις περνάω κυρίως με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας μας και φυσικά με τον γυμναστή μας, τον Ανδρέα Γκατζούλη, και θέλω να τους ευχαριστήσω για την βοήθεια τους. Είναι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν, δουλεύουν σκληρά, δουλεύω και εγώ σκληρά και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να επανέλθω καλύτερος και περισσότερο υγιής από πριν.

Ας πάμε στο παιχνίδι μας που έρχεται. Η Μπάμπεργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ποντάρει στην ομαδικότητα, στην χημεία της, διαθέτει αυτοματισμούς και λειτουργεί καλά σαν σύνολο. Η Μπάμπεργκ μπορεί να μην διαθέτει το "μεγάλο όνομα" σαν σύλλογος, αλλά είναι εξαιρετική ομάδα. Αν δεν την προσέξεις, αν την υποτιμήσεις, είναι ικανή να σου κάνει την "ζημιά" και να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Παίζουν έξυπνα. Ξέρω κάποιους από τους παίκτες της Μπάμπεργκ, έχω παρακολουθήσει και αγώνες τους και κάνουν καλή δουλειά.

Το μας χρειάζεται προσοχή και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε την γνωστή μας σκληρή άμυνα, από την οποία βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση και από εκεί και πέρα να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Θέλουμε και την βοήθεια σας, σας περιμένουμε στο ΣΕΦ να έρθετε να μας στηρίξετε. Πιστέψτε με, μας δίνετε τεράστια ώθηση όταν σας βλέπουμε να γεμίζετε τις κερκίδες. Με την φωνή, το τραγούδι σας, γίνεστε ο έκτος παίκτης μας. Μας δίνετε ενέργεια και δύναμη ώστε να φτάσουμε στη νίκη.

Στα δικά μου, έχω να σας πω πως ο μεγάλος μου γιος έχει γραφτεί στην Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος για αυτό. Τριγυρνάει συνεχώς με φανέλες του Ολυμπιακού. Του αρέσει το μπάσκετ και παίζω μαζί του, όπως και με τον δεύτερο μου γιο. Τον προπονώ, τον διδάσκω σε κάποια θέματα και του δίνω συμβουλές. Έχουμε και τον τρίτο γιο, ο οποίος είναι μηνών και όπως καταλαβαίνεται η ζωή δεν είναι εύκολη έχοντας τρία μικρά αγόρια μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν απαιτήσεις και ανάγκες. Αγαπώ όμως την οικογένεια μου και απολαμβάνω κάθε στιγμή που περνάω μαζί τους. Μας αρέσει η πόλη, περνάμε όμορφα εδώ, ο καιρός είναι μοναδικός σε αυτή την χώρα, οι Έλληνες είναι καταπληκτικός λαός και νιώθουμε ευτυχισμένοι εδώ. Και εγώ παράλληλα νιώθω περήφανος και ευγνώμων που αποτελώ μέλος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία είναι η δεύτερη οικογένεια μου.

Αυτές τις μέρες δεν έχουμε βγει συχνά έξω με την οικογένεια. Λίγες φορές, κυρίως κάνοντας βόλτες κοντά στην παραλία, σε παιδικές χαρές και ορισμένες φορές για φαγητό. Δεν είναι και εύκολο να βγαίνεις έξω έχοντας δύο μικρά παιδιά και ένα βρέφος, οπότε περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι. Από ταινίες, ξεκινήσαμε με την γυναίκα μου και βλέπουμε πάλι την τριλογία του "Νονού", το "Godfather". Πάνε πολλά χρόνια που την είχα δει, είναι από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και είπαμε να τις θυμηθούμε και πάλι. Όσον αφορά από σειρές, ξεκίνησα πριν λίγες μέρες με την γυναίκα μου και βλέπουμε το "Making a Murderer". Πρόκειται για μία καταπληκτική σειρά, γεμάτη από αγωνία, η οποία βασίζεται σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα που συνέβησαν στις ΗΠΑ. Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορήθηκε και τιμωρήθηκε για ένα έγκλημα το οποίο ποτέ δεν διέπραξε. Η αφήγηση της σειράς είναι εξαιρετική, το μοντάζ αριστουργηματικό, η υπόθεση έχει ενδιαφέρον και σε κρατά σε εγρήγορση. Σας την προτείνω!

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε και πάλι σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ