EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον τελικό"

Λοτζέσκι: "Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο Euroleague Greece για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague στη Μαδρίτη

"Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την πρόκριση μας στον τελικό της Euroleague. Είμαι λίγο άτυχος τις τελευταίες μέρες, καθώς ταλαιπωρήθηκα με μία ελαφριά γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μην είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ανήμερα του ημιτελικού αισθάνθηκα καλύτερα, ήμουν σε θέση να παίξω και για αυτόν τον λόγο έπαιξα.

Το Σάββατο θα ξεκουραστούμε, θα προετοιμαστούμε για την Ρεάλ και ελπίζω να είμαι απολύτως καλά στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.Προσωπικά περίμενα περισσότερα από εμένα σε αυτό το ματς, παρά το πρόβλημα μου, και θα ήθελα να είχα προσφέρει περισσότερα στην ομάδα. Σημασία όμως έχει ότι κέρδισε η ομάδα, αυτό είναι που μετράει.

Ο τρόπος που κερδίσαμε στο τέλος ήταν απίστευτος. Ήταν ένα εντυπωσιακό ματς, με ενθουσίασε και πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στον μεγάλο τελικό. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη μέσα στο γήπεδο.

Αγωνιστικά δεν κάναμε συνολικά το καλύτερο μας παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πήρε ένα προβάδισμα για αρκετά λεπτά. Είναι όμως μία σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, που παίζει σκληρά, και δεν είναι εύκολο να την κοντράρεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα σαν σύνολο, να λειτουργούσαμε περισσότερο ομαδικά, αλλά δεν πειράζει. Αυτά συμβαίνουν. Σημασία έχει πως εμείς είμαστε στον τελικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, ο αρχηγός μας. Ξεκίνησε το ματς όντας ιδιαίτερα άστοχος, αλλά στη συνέχεια έβαλε ορισμένα καθοριστικά και μεγάλα σουτ που έκαναν την διαφορά στο ματς.
Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Μπορεί να κερδίσαμε, αλλά ξέρουμε πως δεν παίξαμε στην επίθεση όπως ακριβώς θα θέλαμε.Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα.

Είμαστε μία δεμένη ομάδα, με χημεία και ρόλος μέσα στο σύνολο. Είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Που παλεύει μέχρι το τέλος. Και αυτό είναι ένα στοιχείο στην ομάδα μας που μας χαρακτηρίζει. Σε όση δύσκολη θέση και αν βρεθούμε είναι εντυπωσιακό το πως βρίσκουμε πάντα τρόπο να επιστρέφουμε και να γυρνάμε τα ματς.

Είναι το πρώτο Final-Four της καριέρας μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Ορισμένοι συμπαίκτες μου έχουν ξαναπαίξει στην τελική φάση της Euroleague, έχοντας κατακτήσει και τον τίτλο, αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι άπαντες, παλιοί και νέοι παίκτες στο ρόστερ, έχουμε τεράστιο κίνητρο ώστε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Ρεάλ θα είναι ο αντίπαλος μας στον μεγάλο τελικό. Είναι μία επίσης σπουδαία ομάδα, αλλά θεωρώ σίγουρο πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στον τελικό, έτοιμοι ώστε να παλέψουμε για να στεφθούμε Πρωταθλητές Ευρώπης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ