EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Ανατρίχιασα με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ"

Λοτζέσκι: "Ανατρίχιασα με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ"

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο blog του στο Euroleague Greece για την ηλεκτρική ατμόσφαιρα που έζησε στο ΣΕΦ κόντρα στη Ρεάλ, για την κατάσταση του, αλλά και για το ματς με την Χίμκι.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του στο ΣΕΦ στο ματς κόντρα στην Ρεάλ ήταν συγκλονιστική. Ανατρίχιασα! Ένιωσα τον ηλεκτρισμό της. Υπήρχαν στιγμές που καθόμουν και χάζευα τον κόσμο μας στις κερκίδες. Πόσο όμορφο είναι το στάδιο όταν γεμίζει από κόσμο. Πιστέψτε με, μας δίνεται τεράστια αυτοπεποίθηση και ενέργεια όταν παίζουμε μπάσκετ μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι μας ήταν καταπληκτικοί στις κερκίδες. Το πάθος τους, οι φωνές τους, τα τραγούδια τους, η στήριξη τους, μας έδωσαν μεγάλη ώθηση ώστε να φτάσουμε σε αυτήν την μεγάλη νίκη. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό και δείξαμε την δυναμική μας σαν ομάδα από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει την τελευταία αγωνιστική στο "σπίτι" μας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, διεκδικώντας την πρόκριση στα playoffs; Ανυπομονώ για εκείνο το ματς, αλλά προηγείται η Χίμκι.

Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν πως υπάρχει βελτίωση στον σπλήνα μου. Έχει επανέλθει κοντά στο φυσιολογικό του μέγεθος και αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψω κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας, δηλαδή να συμμετέχω και στο κομμάτι των επαφών. Νιώθω πολύ καλά στην υγεία μου, αισθάνομαι γερός και δυνατός. Ζητούμενο για μένα να βρω και πάλι τον ρυθμό μου ώστε να επανέλθω σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Θα προσπαθήσω να προλάβω το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτό θα το δούμε μέσα στις επόμενες μέρες. Έχω πάρει το "ΟΚ" από τους γιατρούς ώστε να επανέλθω στην κανονική μου ρουτίνα όσον αφορά το πρόγραμμα μου με την ομάδα και χαίρομαι για αυτό, γιατί πραγματικά μου είχε λείψει το μπάσκετ. Πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω χάσει τόσες πολλές εβδομάδες μέσα σε μία σεζόν. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Εύχομαι από εδώ και πέρα να είμαι υγιής, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας μας.

Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Χίμκι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν "τελικό". Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και αφοσιωμένοι στις αρχές μας. Πρέπει να μπούμε από την αρχή του αγώνα με αποφασιστικότητα και να βγάλουμε αστείρευτη ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μας, όπως κάναμε και στο ματς με την Ρεάλ. Και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα λειτουργήσουν ακριβώς έτσι και στην Μόσχα. Όλοι στον Ολυμπιακό είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Χίμκι είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, η οποία παίζει εξαιρετικά ειδικά στο γήπεδο της. Έχει τεράστιο ταλέντο στην επίθεση, της αρέσει να πηγαίνει τα παιχνίδια της σε υψηλό σκορ και αρέσκεται να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, σκοράροντας στον αιφνιδιασμό. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την νίκη. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να παίξουμε την καλή μας άμυνα και να την αποδιοργανώσουμε, κρατώντας την σε χαμηλό σκορ. Θα είναι "κλειδί" του αγώνα για εμάς το να ελέγξουμε τον ρυθμό, κάνοντας και το παιχνίδι μας στην επίθεση.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε και πάλι σύντομα, να είστε καλά, Ματ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ