EUROLEAGUE

Ήρθαμε για το "διπλό" στη Βαρκελώνη

Ήρθαμε για το "διπλό" στη Βαρκελώνη

O Mατ Λοτζέσκι γράφει στο blog του στο Euroleague Greece από την Βαρκελώνη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήρθε στην Ισπανία για το "διπλό".

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαστε στη Βαρκελώνη, σε μία όμορφη πόλη και όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στα playoffs της Euroleague. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη κρίσιμη φάση της διοργάνωσης και όλοι στην ομάδα του Ολυμπιακού είμαστε αποφασισμένοι ώστε να τα καταφέρουμε, παίρνοντας εμείς την πρόκριση για το Final-Four.

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, αλλά θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και χρειάζεται να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα, έχοντας υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, ώστε να τους κερδίσουμε.

Έχουν ψηλά παιδιά οι Ισπανοί και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο κομμάτι των ριμπάουντ. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε σε αυτόν τον τομέα. Τα πάντα για εμάς ξεκινούν από την άμυνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε πράξη τόσο στο πρώτο ματς, όσο και στο δεύτερο στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει να παίξουμε ένα ομαδικό παιχνίδι και να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό μας στην αναμέτρηση.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι πως όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι αποφασισμένα, έχοντας μεγάλο κίνητρο, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σειρά. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι μία ισχυρή ομάδα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε έρθει με αυτοπεποίθηση και με καλή ψυχολογία, αλλά και με σεβασμό προς τον αντίπαλο μας.

Στόχος μας, σε αυτή τα δύο πρώτα ματς της σειράς να κερδίσουμε τουλάχιστον μία φορά μέσα εδώ στη Βαρκελώνη ώστε μετά στο ΣΕΦ να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final-Four. Δεν σκεφτόμαστε μακριά. Το μυαλό μας είναι μοναχά στο αποψινό μας. Καλή μας επιτυχία!

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ