EUROLEAGUE

"Ελάτε στο ΣΕΦ"

"Ελάτε στο ΣΕΦ"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο Euroleague Greece για το ματς κόντρα στη Μάλαγα στο ΣΕΦ και κάνει παράκληση στον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες του σταδίου.

"Καλησπέρα παιδιά

Ύστερα από μία βδομάδα διακοπής επιστρέφουμε στην Euroleague για τον δεύτερο γύρο. Τα πήγαμε εξαιρετικά στον πρώτο γύρο, σημειώσαμε μεγάλες και σημαντικές νίκες, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και μακριά από αυτό, είμαστε πρώτοι στον όμιλο μας, αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Παίξαμε ωραίο και καλό μπάσκετ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν είμαστε τέλειοι, έχουμε κάνει και λάθη, αλλά δουλέψαμε πάνω σε αυτά αυτές τις μέρες ώστε να βελτιώσουμε τους τομείς που υστερήσαμε. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια εκ των δύο πρώτων θέσεων στο γκρουπ ώστε να περάσουμε στα playoffs της Euroleague έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Eπόμενος μας αντίπαλος είναι η Μάλαγα. Δεν μας ξεγελάει το γεγονός πως είναι χαμηλά στον όμιλο μας. Είναι επικίνδυνη ομάδα, έχει καλό ρόστερ και αν δεν την προσέξει μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα για εμάς, καθώς από εκεί παίρνουμε ενέργεια, βρίσκουμε ρυθμό και μπορούμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, ψάχνοντας για το εύκολο καλάθι σε καταστάσεις αιφνιδιασμού.

Νιώθω αρκετά καλά και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Όσο περνάει ο καιρός η χημεία μας βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Έχουμε "δέσει" σαν σύνολο και αυτό νομίζω φαίνεται στην πράξη. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες μας, ώστε να μπουν και εκείνοι μέσα στο σύνολο. Έχουμε καλό ρόστερ, με βάθος και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το σημαντικό είναι να έχουμε την υγειά μας. Αν είμαστε υγιείς μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Κρατάμε όμως χαμηλούς τόνους, είμαστε προσγειωμένοι, πατάμε τα πόδια μας στη γη, έχουμε χαμηλά το κεφάλι και δουλεύουμε σκληρά. Δεν υπάρχει εφησυχασμός, ούτε χαλάρωση. Κάθε μέρα, σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ξέρω πως ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 500 ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στη Μάλαγα. Εντυπωσιακός αριθμός, δείγμα της δυναμικής, της εμβέλειας και του μεγέθους της ομάδας και του συλλόγου στον οποίο ανήκω. Μια σπουδαία ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους, που έχει παίξει σε τελικούς και που έχει λάβει μέρος σε αρκετά Final-Four στην Euroleague. Είμαστε όλοι μας περήφανοι που ανήκουμε και συμμετέχουμε σε αυτόν τον οργανισμό.

Είναι ένα ξεχωριστό ματς και για αυτόν τον λόγο θα θέλαμε από εσάς να γεμίσετε τις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Να ξέρετε πως μας δίνετε τεράστια δύναμη όταν σας βλέπουμε στις κερκίδες. Μας βοηθάτε και μα δίνετε μεγάλη ώθηση και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να είστε ο έκτος παίκτης μας, με τα τραγούδια και τις φωνές σας. Ελάτε στο ΣΕΦ και στηρίξτε την προσπάθεια μας.

Στον ελεύθερο μου χρόνο κατάφερα να περάσω περισσότερο χρόνο με την γυναίκα και τα παιδιά μου. Βόλτες κοντά στην θάλασσα, σε παιδικές χαρές, πήγαμε σε εστιατόρια για φαγητό, σε σινεμά, ενώ το... μενού είχε και ταινίες σπίτι, αλλά και παρέα μαζί με τους καλούς συμπαίκτες μου. Καταφέραμε και βρεθήκαμε και εκτός παρκέ. Όλοι τους είναι καλά παιδιά με καλούς χαρακτήρες. Στον Ολυμπιακό είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και περνάω όμορφα μαζί με την ομάδα. Παράλληλα, τώρα με την διακοπή, είχαμε και χρόνο να ξεκουραστούμε ενόψει της συνέχειας. Έχουμε δύσκολα και απαιτητικά ματς μπροστά μας, αλλά νιώθουμε έτοιμοι ώστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Ραντεβού στο ΣΕΦ με Μάλαγα.

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ