EUROLEAGUE

Ζενίτ: Χαρούμενοι για τη δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν στη Ζενίτ μετά τη γνωστοποίηση από τη EuroLeague Basketball ότι θα συμμετάσχουν οι ίδιες 18 ομάδες στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν και τη διατήρηση των ίδιων 18 ομάδων που συμμετείχαν φέτος. Η συγκεκριμένη απόφαση έφερε την ικανοποίηση στη Ζενίτ η οποία θ' αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

" Η σεζόν της Euroleague ακυρώθηκε και θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναδούμε μπάσκετ. Είναι στενάχωρο. Όμως θα τα πούμε ξανά την επόμενη σεζόν! Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου. Χαιρόμαστε που θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία", ανέφερε το σχετικό post στο Twitter.

Υπό άλλες συνθήκες βέβαια, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα έπρεπε να πάρει wild card. Μετά από αυτή την εξέλιξη δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Ζενίτ. Στο συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού υπήρχε οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα έναν χρόνο, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί από τη στιγμή που η ρωσική ομάδα θα παραμείνει στη EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ