EUROLEAGUE

Ζενίτ: Μία ανάσα από Γκουντάιτις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Ζενίτ βρίσκεται μία ανάσα από τον Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μόλις μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι.

Η Ζενίτ αρχίζει να ενεργοποιείται στο μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με το Sportando, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται μία ανάσα και από τον Αρτούρας Γκουντάιτις και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του είναι να μείνει ελέυθερος από την Αρμάνι.

Ο Γκουντάιτις ταλαιπωρήθηκε και αυτός από αρκετούς τραυματισμούς φέτος και δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε στην Αρμάνι. Αυτό ωστόσο που πρακτικά σήμανε το τέλος του στην ιταλική ομάδα ήταν η απόκτηση του Κάιλ Χάινς, αφού πλέον δεν χωρούσε στην ομάδα.

Ο Γκουντάιτις θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και έχει ήδη συμφωνήσει με την ρωσική ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ