EUROLEAGUE

Ζενίτ: Στο πλευρό του Τσάβι Πασκουάλ ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ πρόλαβε τη Ζενίτ, δηλώνοντας στο Radio Marca πως υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε η ρωσική ομάδα. Στο πλευρό του ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Τη συμφωνία με τη Ζενίτ ανακοίνωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, με δηλώσεις που έκανε στο Radio Marca. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό πως "υπέγραψα το συμβόλαιό μου, τη Δευτέρα θα είμαι στην Αγία Πετρούπολη για να πιάσω δουλειά". Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο.

Στη Sibur Arena, ο 47χρονος τεχνικός θα έχει στο πλευρό του έναν πρώην συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, τον οποίο εκτιμάει σημαντικά από την κοινή τους παρουσία στο τριφύλλι και τον εμπιστεύεται τόσο ώστε να τον έχει στο πλευρό του στη Ζενίτ.

Το έργο τους βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο καθώς οι μπλε βρίσκονται στην τελευταία θέση της EuroLeague (με 7 νίκες σε 24 αγώνες), ενώ παλεύουν για την πρόκριση στα playoffs της VTB League. Για αρχή πάντως, με υπηρεσιακό τεχνικό, η Ζενίτ κέρδισε εκτός έδρας την Πάρμα χάρη σε καλάθι του Γουίλ Τόμας στο φινάλε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ