EUROLEAGUE

Ζενίτ: "Ψήνεται" η μεταγραφή του Μπίλι Μπαρόν

Ζενίτ: "Ψήνεται" η μεταγραφή του Μπίλι Μπαρόν
PHOTO CREDITS: CRVENA ZVEZDA MTS / ABA LIGA

Η Ζενίτ επιδιώκει να κλείσει τα κενά το συντομότερο δυνατό, με τις νεότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναρξη διαπραγματεύσεων με τον Μπίλι Μπαρόν.

Η Ζενίτ επιχειρεί τις τελευταίες δέκα ημέρες να καλύψει όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αφού έκλεισε τις βασικές τρύπες στο "1" (με τον Κέβιν Πάνγκος) και το "5" (με τον Αρτούρας Γκουντάιτις), σειρά παίρνουν κι άλλες θέσεις της πεντάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportando, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει εντοπίσει στο πρόσωπο του Μπίλι Μπαρόν τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη... δουλειά στη θέση του shooting guard. Ο 30χρονος γκαρντ προέρχεται από μια εξαιρετική διετία στην ABA Liga με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο έδωσε επίσης τα διαπιστευτήριά του φέτος στην EuroLeague.

Με 11.6 πόντους (με 40.3% στα τρίποντα), 2.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά 24'36'' συμμετοχής, η παρουσία του μόνο θετική μπορεί να θεωρηθεί. Γι αυτό κιόλας, βρέθηκε στο "στόχαστρο" ομάδων της EuroLeague. Εν προκειμένω, η Ζενίτ είναι αυτή που μοιάζει να ενδιαφέρεται περισσότερο, με το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας να εξηγεί πως οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει.

Photo Credits: Crvena Zvezda MTS / ABA Liga

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ