EUROLEAGUE

Ζενίτ: Νοκ άουτ για 1-2 εβδομάδες ο Αγιόν, αμφίβολος με Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκουστάβο Αγιόν θα μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να μην αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Χωρίς τον Γκουστάβο Αγιόν θα πρέπει να πορευτεί για μερικές ημέρες η Ζενίτ. Όπως έγινε γνωστό από την ρωσική ομάδα, ο Μεξικανός σέντερ υπέστη τελικά κάταγμα στη μύτη στην πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στην Άλμπα ( νίκη με 85-65 για την γερμανική ομάδα) και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες.

Παράλληλα η Ζενίτ ενημέρωσε ότι εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες θα μείνει και ο Αντρέι Ζούμπκοβ λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο του ποδιού του.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Αγιόν να μένει εκτός για δύο εβδομάδες, τότε αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα (11/10) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ είναι πιθανο να χάσει και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (18/10) για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Αγιόν πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 10 λεπτά στον αγώνα με την Άλμπα, αφού μία αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον Λιουκ Σίκμα τον έθεσε νοκ-άουτ. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, είχε προλάβει να σημειώσει 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ