EUROLEAGUE

Ζενίτ: Η πρόσκληση στον Μάλκοβιτς ως "απάντηση" στα σχόλιά του

Ζενίτ: Η πρόσκληση στον Μάλκοβιτς ως "απάντηση" στα σχόλιά του
EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής της Ζενίτ απέστειλε δημόσια πρόσκληση στον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς για να επισκεφτεί την Αγία Πετρούπολη, μετά τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τον ρωσικό σύλλογο.

Η απόφαση της EuroLeague να διατηρήσει τις ίδιες ακριβώς ομάδες στην επόμενη αγωνιστική περίοδο έφερε πολλές αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών που εξέφρασαν δημόσια την αντίθεσή τους με την επιλογή του Ζόρντι Μπερτομέου ήταν κι ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο οποίος είχε κάνει υποτιμητικά σχόλια για τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

"Τι έχει κάνει περισσότερο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από την Παρτίζαν; Απλώς έχει την Gazprom. Αν αυτό δεν είναι δώρο, τότε τι είναι;" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς πριν από τρεις ημέρες, για να έρθει η... απάντηση από την πλευρά του ρωσικού συλλόγου.

Ο Γενικός Διευθυντής των θαλασσί, Αλεκσάνταρ Τσέρκοβνι, απέστειλε δημόσια πρόσκληση στον πρόεδρο της σερβικής ολυμπιακής επιτροπής μέσω Twitter: " Αγαπητέ Μπόζινταρ, σε προσκαλώ στην Αγία Πετρούπολη για να δεις τι κάνει η Ζενίτ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ποια είναι τα δώρα που κάνει η Gazprom στην πόλη και τον αθλητισμό. Είμαστε πάντα χαρούμενοι να βλέπουμε τους αδελφούς μας από τη Σερβία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ