EUROLEAGUE

Ζενίτ: Για ενάμιση χρόνο υπογράφει ο Τσάβι Πασκουάλ

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι έτοιμος να πει το "ναι" στην πρόταση της Ζενίτ, για συμβόλαιο συνεργασίας ενάμιση έτους.

Από την στιγμή που προέκυψε η είδηση για το "διαζύγιο" της Ζενίτ με τον Τζοάν Πλάθα (είδηση που επισημοποιήθηκε μια μέρα αργότερα από τη ρωσική ομάδα μέσω ανακοίνωσης), το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των μπλε. Ο 47χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, όταν κι αποχώρησε από το τιμόνι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, το όνομά του συνδέθηκε με ουκ ολίγες ομάδες στη διάρκεια της σεζόν (Ερυθρός Αστέρας, Βαλένθια, Μπασκόνια), αλλά η Ζενίτ είναι η ομάδα που αναμένεται να αποσπάσει την υπογραφή του.

Μερικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να αφορούν σε συμβόλαιο συνεργασίας ενάμιση έτους (με οψιόν το καλοκαίρι). Όπως αναφέρει μάλιστα το Izvestia, οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις τους, τόσο όσον αφορά στο οικονομικό όσο και στο κομμάτι της στελέχωσης του επιτελείου, με τον Τσάβι Πασκουάλ να επιλέγει δύο δικούς του βοηθούς.

Δεδομένου ότι η σεζόν στην EuroLeague είναι χαμένη (η Ζενίτ μόνο με θαύμα θα προλάβει την οκτάδα), πρωτεύων στόχος είναι τα playoffs της VTB League. Αυτή την στιγμή, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είναι τρίτη από το τέλος (!) στην κατάταξη, με μόλις έξι νίκες σε δεκαέξι αγώνες.

Αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο της τελευταίας στιγμής, ο Τσάβι Πασκουάλ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη τη Δευτέρα (κατά πάσα πιθανότητα) για να ξεκινήσει τη δουλειά. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ζενίτ αναμένεται να γίνει απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ