EUROLEAGUE

Ζενίτ: Ενισχύθηκε με τον Πονκρασόβ

Ζενίτ: Ενισχύθηκε με τον Πονκρασόβ
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Αντόν Πονκρασόβ αποτελεί από σήμερα παίκτη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την περιφέρεια της ρωσικής ομάδας.

Η προσθήκη παικτών καλά κρατεί στην Αγία Πετρούπολη. Η Ζενίτ απέκτησε σήμερα τον Αντόν Πονκρασόβ, προσθέτοντας άλλο ένα κομμάτι στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν, την πρώτη στην EuroLeague, μετά την wild card που απέκτησε τον περασμένο μήνα .

Ο Πονκρασόβ είναι πια 33 ετών και θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση ερχόμενος από τον πάγκο για την ομάδα του Χουάν Πλάθα, η οποία έχει κάνει ουκ ολίγες μεταγραφικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, από τον Κόλτον Άιβερσον και τον Τιμ Αμπρομάιτις μέχρι τον Όστιν Χόλινς , που βρέθηκε και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Την προηγούμενη χρονιά ο Πονκρασόβ βοήθησε την Ούνικς Καζάν να φτάσει μέχρι τους "4" του EuroCup, έχοντας 4,7 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 14,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Έχει παίξει συνολικά έξι χρονιές στην EuroLeague με τρεις διαφορετικές ομάδες, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Ούνικς Καζάν.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ