EUROLEAGUE

Ζενίτ: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Βορόνοφ

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εβγκένι Βορόνοφ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (25/10, 20:00). Τι δήλωσε ο Τζοάν Πλάθα για την αναμέτρηση με τους πράσινους.

Λίγες ημέρες πριν από τη μονομαχία με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (25/10, 20:00), η Ζενίτ είδε τον Εβγκένι Βορόνοφ να τίθεται νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η ρωσική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Έτσι, θα παραταχθεί με δύο απουσίες απέναντι στο τριφύλλι αφού -εκτός αυτού- εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στα "πιτς" ο Αντρέι Ζούμπκοφ. Αυτός βέβαια θα απουσιάσει για τους επόμενους μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Τζοάν Πλάθα θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή στη δική του περίπτωση.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση της Πέμπτης, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας εξήγησε αρχικά πως "ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα, με έναν από τους καλύτερους τρεις πόιντ γκαρντ της Ευρώπης -αν όχι τον κορυφαίο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Τζίμερ Φρεντέτ που απειλεί από την περιφέρεια και τον ΝτεΣον Τόμας που είναι εξαιρετικός στο λόου ποστ. Έχουν πολλές επιλογές στην επίθεση. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, από την στιγμή που προέρχονται από εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, την ώρα που εμείς κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι", για να καταλήξει:

"Δεν είναι κάτι για το οποίο θα γκρινιάξουμε ή θα κλάψουμε. Θα επιβιώσουμε χωρίς τους παίκτες που λείπουν, πρέπει να ζήσουμε χωρίς αυτούς. Πρέπει να βρω λύσεις, ό,τι κι αν γίνει. Δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες, ακόμη κι αν χάσουμε. Δεν θα μιλήσουμε για το ποιοι λείπουν, αλλά για όσα δεν κάναμε καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ