EUROLEAGUE

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Γουίλ Τόμας

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Γουίλ Τόμας
EUROKINISSI

Στην Ζενίτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουίλ Τόμας, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του άλλοτε παίκτη της Βαλένθια με διετές συμβόλαιο.

Ο Γουίλ Τόμας είναι πλέον παίκτης της Ζενίτ. Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η ρωσική ομάδα, ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Τόμας την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Βαλένθια, όντας ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας. Την σεζόν 2018/19 είχε 10.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στην ACB και 11.8 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Ο Τόμας ήταν μάλιστα αυτός που οδήγησε στην κατάκτηση του EuroCup την Βαλένθια, με το οποίο η ισπανική ομάδα πήρε το εισιτήριο για την EuroLeague της σεζόν 2019/20, αφού ανακηρύχθηκε MVP των τελικών της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι το 9ο μεταγραφικό απόκτημα της Ζενίτ, η οποία έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Γκουστάβο Αγιόν, Όστιν Χόλινς, Κόλτον Άιβερσον, Τιμ Αμπρομάιτις, Ματέους Πονίτκα, Αντριού Αλμπισί, Άλεξ Ρένφρο, Αντρέι Ζούμπκοφ και Αντόν Πονκρασόφ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ