EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Κινούνται επιθετικά στην αγορά ο Ολυμπιακός και η Αρμάνι"

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε την προετοιμασία της Ζενίτ για τη νέα σεζόν στη EuroLeague και τόνισε ότι Ολυμπιακός και Αρμάνι κινούνται επιθετικά στις μεταγραφές.

Τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με τη Ζενίτ, το μεταγραφικό παζάρι της EuroLeague και τις κινήσεις των ομάδων σχολίασε ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος γι' ακόμα μία φορά δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη του στο κανάλι της Ζενίτ στο YouTube ανέφερε:

Για τον προγραμματισμό του: " Έχω κουραστεί κάπως, γιατί εδώ και δύο μήνες δουλεύω μπροστά σε έναν υπολογιστή. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτή θα είναι η πρώτη προετοιμασία που θα κάνω με τη Ζενίτ. Αποφάσισα να έρθω νωρίς, για να προγραμματίσουμε τα πάντα και να είμαστε έτοιμοι για την νέα σεζόν".

Για τη νέα σεζόν στην Euroleague: " Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εμάς. Θα παίξουμε ξανά στην Euroleague. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσει η σεζόν και θα προετοιμάσω την ομάδα μου από την αρχή. Αγαπάω αυτή την περίοδο, πριν από την έναρξη των αγώνων. Ελπίζω να δείξουμε στον κόσμο μας ότι έχουμε γίνει καλύτεροι".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα: " Υπάρχουν ομάδες όπως το Μιλάνο και ο Ολυμπιακός, που είναι επιθετικές στην αγορά. Ύστερα από όλα τα προβλήματα με την πανδημία, πολλές ομάδες σκέφτονται τι να κάνουν, εξετάζουν τα οικονομικά τους δεδομένα. Κάποιες ομάδες κάνουν ήδη τα βήματά τους και δημιουργούν το ρόστερ τους. Οι μεταγραφές προχωρούν. Σιγά - σιγά, αλλά προχωρούν. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις".

Για τον Παναθηναϊκό: " Ήμουν και στην Μπαρτσελόνα πιο παλιά. Τώρα είμαι στη Ζενίτ. Ο Παναθηναϊκός είναι το παρελθόν μου. Αγαπάω τον κόσμο εκεί, έχω φίλους. Πέρασα ωραία. Όμως, δεν έχω κάτι να πω. Διαβάζω τα νέα στις εφημερίδες, δεν γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση για να πω κάτι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ