EUROLEAGUE

Όστιν Χόλινς: Κατέληξε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Minnesota guard Austin Hollins (20) takes the court during introductions before an NCAA college basketball game against Iowa in Minneapolis, Tuesday, Feb. 25, 2014. (AP Photo/Ann Heisenfelt)
Minnesota guard Austin Hollins (20) takes the court during introductions before an NCAA college basketball game against Iowa in Minneapolis, Tuesday, Feb. 25, 2014. (AP Photo/Ann Heisenfelt) AP PHOTO/ANN HEISENFELT

Ο Όστιν Χόλινς δεν θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα αγωνίζεται όμως στην EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ , δίχως όμως να προκύψει συμφωνία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Όστιν Χόλινς δεν θα βρίσκεται στην EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού έδωσε τα χέρια με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε βρεθεί σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το "τριφύλλι" τις τελευταίες τρεις ημέρες, εσχάτως όμως οι συζητήσεις των δύο πλευρών "κόλλησαν" με αιτία τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους. Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης βρήκε το... κενό που αναζητούσε, έδειξε πολύ έντονα πόσο ήθελε τον παίκτη και, εν τέλει, τον έκανε δικό της.

Έτσι, μετά από μια σπουδαία σεζόν στην Bundesliga με τη Ράστα Βέχτα, ο Όστιν Χόλινς θα βρεθεί σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και, από εκεί, στην EuroLeague της νέας αγωνιστικής περιόδου, για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τζόαν Πλάθα.

AP Photo/Ann Heisenfelt

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ