EUROLEAGUE

Κορονοϊός: Η Οδύσσεια του Τσάβι Πασκουάλ για να γυρίσει στην Ισπανία

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άρον-άρον έφυγε από την Αγία Πετρούπολη ο Τσάβι Πασκουάλ, μόλις ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της Ρωσίας. Δύο πτήσεις και οδήγηση 620 χλμ. περιελάμβανε το ταξίδι του με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, η Ζενίτ ήταν μία από τις ομάδες που συνέχιζαν κανονικά το πρόγραμμά τους, όπως άλλωστε οι περισσότερες στη Ρωσία. Από τη στιγμή που η VTB League κατέβασε ρολά και η EuroLeague δεν δείχνει πιθανό να συνεχιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να φύγει από την Αγία Πετρούπολη για να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ο πολύπειρος τεχνικός χρειάστηκε δύο πτήσεις (Αγία Πετρούπολη - Μόσχα και Μόσχα - Μαδρίτη) για να φτάσει στην Ισπανία και άλλα 620 χιλιόμετρα με αμάξι που νοίκιασε για να φτάσει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση του Βλάντιμιρ Πούτιν πως τα σύνορα της Ρωσίας θα κλείσουν οδήγησε σε μαζική έξοδο, με τον Πασκουάλ να εξηγεί στη Mundo Deportivo πως πέρασε από ενδελεχείς ελέγχους και θερμομετρήθηκε ώστε να είναι ασφαλές το ταξίδι του με προορισμό τη Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ