EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Λακόμπ, ο πρώτος για την επόμενη σεζόν

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς αποχωρεί από τον πάγκο της Βιλερμπάν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο γαλλικός σύλλογος δεν κάνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν. Ο Πολ Λακόμπ αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή για το 2020/21.

Μετά από επτά χρόνια απουσίας, στα οποία φόρεσε τη φανέλα της Στρασμπούρ και της Μονακό, ο Πολ Λακόμπ αναμένεται να επιστρέψει στη Βιλερμπάν. Σύμφωνα με την "Equipe" ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα γίνει η πρώτη μεταγραφική της γαλλικής ομάδας εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, σε μία πάντως αρκετά... περίεργη στιγμή.

Κι αυτό γιατί -την ίδια ώρα- αποχωρεί ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε με απόλυτη επιτυχία στη Μονακό το 2017/18, όταν οι κόκκινοι έφτασαν μέχρι τον τελικό του Basketball Champions League.

Όπως και να έχει, η κίνηση της Βιλερμπάν να προσεγγίσει και να επιχειρήσει να τελειώσει άμεσα μια μεταγραφή (ειδικά ενός σημαντικού παίκτη) δείχνει ότι όλα δουλεύουν ήδη εν όψει της επόμενης σεζόν, όπως επίσης ότι ενδεχομένως να έχει βρεθεί ήδη ο επόμενος προπονητής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ