EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Για ένα ακόμη χρόνο ο Πέιν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη Βιλερμπάν θα αγωνίζεται για ένα ακόμη χρόνο ο Έιντριαν Πέιν, με τη γαλλική ομάδα να δίνει επίσημο ύφος στη συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Ο Έιντριαν Πέιν μετακόμισε στη Βιλερμπάν την άνοιξη, μετά το δεύτερο -σύντομο- πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Τη βοήθησε να κατακτήσει τον τίτλο στην LNB και γι αυτό επιβραβεύτηκε με νέο μονοετές συμβόλαιο από τον γαλλικό σύλλογο.

Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ ενημέρωσε την Παρασκευή (5/7) για τη συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος ολοκληρώνει την εικόνα της front line για τη νέα σεζόν. Με 9.9 πόντους και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Γαλλία, έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της ομάδας του, κάτι που στη Λυών θέλουν να επιβεβαιωθεί και στην EuroLeague .

Ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα είναι μαζί με τους Αμίν Νουά, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Τόνι Γιεκίρι και Ισμαέλ Μπακό στην γραμμή ψηλών της Βιλερμπάν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ