EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Ανατροπή και νίκη από τη γραμμή των βολών

EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βιλερμπάν χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ροάν, για να πάρει την εκτός έδρας νίκη (69-73) και να παραμείνει αήττητη στο γαλλικό Πρωτάθλημα.Με 6/6 βολές του Τζάκσον η ανατροπή!

Η Βιλερμπάν παρέμεινε αήττητη στη Γαλλία, αφού πέρασε και από την έδρα της Ροάν, της οποίας και επικράτησε 73-69 αφού πρώτα χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ 1' πριν τη λήξη του αγώνα.

Αυτό έγινε δια χειρός Έντουιν Τζάκσον και μάλιστα... έξι φορές από το ίδιο σημείο! Ο γκαρντ της Βιλερμπάν πέτυχε 15 πόντους στο ματς, οι τελευταίοι 6 όμως ήταν οι πιο σημαντικοί αφού οδήγησαν στην ανατροπή και στη νίκη της ομάδας του. Για την ακρίβεια, οι δικές του διαδοχικές βολές έκαναν το 69-67 σε 69-73 υπέρ των φιλοξενούμενων, σε ένα παιχνίδι που ο Τζάκσον είχε συνολικά 8/8 βολές (αλλά 3/11 σουτ) επιδεικνύοντας περίσσεια ψυχραιμία από τη γραμμή των 4,5 μέτρων.

Από εκεί και πέρα,16 πόντους πέτυχε ο Μπακό που είχε και 6 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους σημείωσε ο Νουά, ο οποίος μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Μίτροβιτς): Τζάκσον 15 (1), Λάιτι 3 (1), Μπακό 16 (6 ριμπάουντ), Καουντί 7, Νουά 11 (5 ριμπάουντ), Τζεκίρι, Τέιλορ 4, Ζαν-Σαρλ 4, Λομάζ 4, Στρέιζελ, Γκαλιού, Ντιό 9 (1).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ