EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Αγωνιά για σοβαρό τραυματισμό ο Μαλεντόν ενόψει Παναθηναϊκού

EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και δύο μήνες ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης ο 18χρονος γκαρντ της Βιλερμπάν, Τεό Μαλεντόν, που θα χάσει όπως όλα δείχνουν την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Στα 18 του χρόνια, ο Τεό Μαλεντόν είναι πιθανότατα το κορυφαίο ταλέντο της Ευρώπης σε αυτές της ηλικίες και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί πολύ ψηλά στο NBA Draft 2020.

Προς το παρόν ο ύψους 1μ.92 πόιντ γκαρντ της Βιλερμπάν αγωνιά για τον τραυματισμό που υπέστη την Κυριακή (6/10) στην αναμέτρηση με τη Σολέ, ο οποίος ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης ακόμη και για δύο μήνες!

Αυτή ήταν η πρώτη εκτίμηση των γιατρών που τον εξέτασαν στο νοσοκομείο, με τους ανθρώπους της Βιλερμπάν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς η ομάδα έχει μεν δύο καλούς γκαρντ (Τζόρνταν Τέιλορ - Αντουάν Ντιό), όμως δύσκολα θα τα βάλει πέρα χωρίς ενίσχυση σε περίπτωση που ο Μαλεντόν χάσει όντως τόσα πολλά παιχνίδια.

Οι Γάλλοι υποδέχονται την Πέμπτη (10/10 στις 21:45) τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague 2019/20, μία εβδομάδα μετά από τον θρίαμβό τους επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ