EUROLEAGUE

Μίτροβιτς για Μπλατ: "Θυμάμαι περισσότερο τη συζήτησή μας, παρά το παιχνίδι"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της Βιλερμπάν, Ζβέζνταν Μίτροβιτς εξύμνησε την προσωπικότητα του Ντέιβιντ Μπλατ, χρησιμοποιώντας μερικά πολύ σπουδαία λόγια για να αποδώσει το μέγεθός της στο μπασκετικό στερέωμα.

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της EuroLeague, για να θυμηθούν μαζί την παρθενική του αναμέτρηση και νίκη στη διοργάνωση ως πρώτος προπονητής, στην πρεμιέρα της, όπου η Βιλερμπάν έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, ξεχώρισε μία ιδιαιτερότητα εκείνης της βραδιάς, την οποία τοποθέτησε στο κάδρο των αναμνήσεών του από το πρώτο του παιχνίδι στη EuroLeague. Αυτή ήταν η συνάντησή του με τον πρώην προπονητή Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, για τον οποίο χρησιμοποίησε μερικά σπουδαία λόγια για να αποδώσει το μέγεθος της προσωπικότητάς του και της επιρροής του στον ίδιο: “Για μένα ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερο λόγω του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πολύ και προσωπικά ήταν μεγάλο προνόμιο για μένα να τον γνωρίσω και ασφαλώς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της EuroLeague. Γνωριστήκαμε το 2004, όταν ήταν στην Αγία Πετρούπολη κι εγώ ήμουν στη Χιμίκ στην Ουκρανία. Είχαμε μία εξαιρετική επαφή για 15 χρόνια και ήταν μεγάλη τιμή να παίξω εναντίον το το πρώτο μου παιχνίδι. Εκείνο το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο ξεχωριστό λόγω αυτού”.

Για να κλείσει ο κόουτς Μίτροβιτς, λέγοντας: “Θα πρέπει να το παραδεχτώ. Η συζήτηση μαζί του πριν και μετά το παιχνίδι έχει κολλήσει στη μνήμη μου περισσότερο από κάθε στιγμή στο παιχνίδι”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ