Επίθεση του δικηγόρου του Μίτροβιτς στην Βιλερμπάν: "Πρωτοφανής απόφαση"

Ο δικηγόρος του Ζβέζνταν Μίτροβιτς επιτέθηκε μέσω ανακοίνωσης στην Βιλερμπάν για την απόλυση του πελάτη του, λέγοντας ότι τα κίνητρα ήταν περίεργα.

Η Βιλερμπάν επέλεξε να απολύσει τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς μέσω e-mail, με τον Τόνι Πάρκερ να αναφέρει αργότερα ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός πέρασε κάποια όρια. Η απάντηση του έμπειρου τεχνικού λοιπόν δεν άργησε και ήρθε μέσω του δικηγόρου του.

Με ανακοίνωση που έστειλε στην "L'Equipe", ο δικηγόρος του Μίτροβιτς ξιφούλκησε εναντίον της Βιλερμπάν, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων πρωτοφανείς τους λόγους της απόλυσης του πελάτη του.

"Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τις φήμες περί αντικατάστασής του. Δεν πρόκειται να μιλήσει  για τον επίλογο της σχέσης του με την Βιλερμπάν για λίγο καιρό" αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση, η οποία αναφέρει στην συνέχεια:

"Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς έλαβε στήριξη από προπονητές από όλα τα αθλήματα και θα ήθελε να τους ευχαριστήσει. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την μέθοδο, τα υποτιθέμενα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης. Δεν είναι ωστόσο η ώρα και το μέρος για διαφωνίες ή για να σχολιαστεί η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ ο Τόνι Πάρκερ), πείθοντας μόνο αυτόν που του πήρε την δήλωση και τον κύκλο του.

Αυτή η ώρα θα έρθει ωστόσο αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν και εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση που εξέπληξε τον χώρο του μπάσκετ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο επίλογος γράφτηκε τον Απρίλιο

Το τέλος της EuroLeague που αποδείχθηκε πως μπήκε τον περασμένο Απρίλιο, ο Ζόρντι Μπερτομέου που επέλεξε να κόψει δρόμο και η "σκοτεινή" επόμενη μέρα της Λίγκας. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Το πιο περίεργο καλοκαίρι

Οι ομάδες σχεδιάζουν το μέλλον τους, αλλά ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούν το παρόν τους. Ακόμα και με παίκτες που το έχουν αποφασίσει να τις εγκαταλείψουν την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έπεσε στον "φονιά"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είδε τον Ολυμπιακό να προσπαθεί και πάλι, απέναντι σε μια Έφες που τα έχει όλα, με πρώτο και καλύτερο έναν αδίστακτο ''δολοφόνο''.

HIGHLIGHTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ