EUROLEAGUE

Συνεργασία Euroleague Basketball με τη SportIM

Συνεργασία Euroleague Basketball με τη SportIM

H Euroleague Basketball ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SportIM με σκοπό να διατηρήσουν την ακεραιότητα του αθλήματος.

Η SportIM είναι μια εταιρία που παρακολουθεί την ακεραιότητα των αθλημάτων και πλέον θα συνεργάζεται και με την Euroleague μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η Euroleague Basketball δυναμώνει τη θέλησή της να διατηρήσει τη διαύγεια των διοργανώσεών της μετά την επικύρωση της μακροχρόνιας συμφωνίας με τη Sport Integrity Monitor (SportIM).

Μέσα από έναν συνδυασμό διδακτικών σεμιναρίων και συστηματικής παρακολούθησης των παγκόσμιων αγορών στοιχηματισμού, η SportIM θα βοηθήσει τη Euroleauge Basketball να αποτρέψει το στήσιμο αγώνων και όχι μόνο στη Euroleague, στο Eurocup και στο Euroleague Basketball U18Tournament από τη σεζόν 2015-16 και μετά.

Αυτή η συνεργασία είναι ένα ζωτικό κομμάτι στη συνεχή προσπάθεια της Εuroleague Basketball να διαβεβαιώσει τους συμμετέχοντες, τους φιλάθλους, αυτούς που έχουν επενδύσει αλλά και στους σπόνσορες για την ακεραιότητα των διοργανώσεών της. Ως μέρος της συμφωνίας η Euroleague Basketball θα έχει πρόσβαση στο, τελευταίας τεχνολογίας, κέντρο παρακολούθησης αγώνων μπάσκετ της SportIM που απαρτίζεται από μια έμπειρη ομάδα αναλυτών ακεραιότητας και από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς.

Το σύστημα παρακολούθησης αγώνων μπάσκετ της SportIM είναι το πρώτο του είδους του στο μπάσκετ και η χρήση του είναι να παρακολουθεί της ακεραιότητα των παγκόσμιων αγορών στοιχηματισμού μπάσκετ. Το σύστημα της SportIM έχει αποκλειστική πρόσβαση σε δεδομένα ζωντανού παιχνιδιού από πάνω από 35.000 διοργανώσεις μπάσκετ μέσα στο χρόνο, δηλαδή πάνω από μια δεκαετία δεδομένων μπάσκετ και παλιών αλλά και σύγχρονων αποδόσεων στοιχηματισμού από τις παγκόσμιες αγορές. Αναλύει και καταγράφει αυτά τα δεδομένα και οι σύγχρονοι αλγόριθμοι που χρησιμοποιεί αναγνωρίζουν οποιαδήποτε ανωμαλία σε πραγματικό χρόνο.

Ο Έντουαρντ Σκοτ, COO της Euroleague Basketball είπε: "Τα τελευταία 15 χρόνια η Euroleague Basketball έχει διοργανώσει χιλιάδες παιχνίδια. Μέσω των συμφωνιών με εκσυγχρονιστικούς οργανισμούς όπως η Sport Integrity Monitor, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε της αυθεντία τους και την σύγχρονη τεχνολογία του με σκοπό να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του αθλήματός μας. Αναμένουμε με ανυπομονησία αυτή τη αμφίδρομη συνεργασία, να χρησιμοποιήσουμε το πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης αγώνων μπάσκετ της SportIM αλλά και να συνδιοργανώσουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για αυτούς που συμμετέχουν αλλά και για αυτούς που έχουν επενδύσει στις διοργανώσεις μας. Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η σχέση θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο στησίματος αγώνων και όχι μόνο και θα εγγυάται παράλληλα ότι η Euroleague Basketball θα περνάει με επιτυχία ακόμα και την αυστηρότερη εξέταση".

Ο Μαρκ Λοκ, CEO της Sport Integrity Monitor είπε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Euroleague Basketball. Χρωστάνε την επιτυχία τους στην ανταγωνιστικότητα αλλά και στην ακεραιότητα των διοργανώσεών της. Οι φίλαθλοι ξέρουν όταν πάνε να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι, πως αυτό είναι "καθαρό" και πως είναι ένα εξαιρετικό αθλητικό θέαμα. Χαιρόμαστε που η Euroleague Basketball προσεγγίζει προληπτικά το θέμα διαχείρισης της ακεραιότητας και παίρνει μέτρα για να αποτρέψει το στήσιμο αγώνων και τη διαφθορά. Δυστυχώς, σε πολλά αθλήματα δρουν αφού έχει καταγραφεί κάποιο περιστατικό και σε εκείνη τη φάση μάλλον έχει γίνει η ζημιά. Έχουμε επενδύσει πολλά στο μοναδικό σύστημα ακεραιότητας του μπάσκετ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το εγκαινιάσουμε σε συνεργασία με έναν οργανισμό που έχει κάνει τόσα πολλά για την ακεραιότητα όσα η Euroleague Basketball".

Σχετικά με τη Euroleague Basketball

Παγκόσμιος πρωτοπόρος στη διαχείριση αθλημάτων, η Euroleague Basketball αναπτύσσει και σχεδιάζει κορυφαίες διοργανώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, προγράμματα κοινωνικής ευθύνης και παίρνει διδακτικές πρωτοβουλίες. Δημιουργήθηκε το 2000, υπό ένα πρωτοποριακό σύστημα οργάνωσης των ευρωπαϊκών επαγγελματικών ομάδων, η Euroleague Basketball διαχειρίζεται τις δυο κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αντρών, τη Turkish Airlines Euroleague και το Eurocup, όπως και τη κορυφαία διοργάνωση Κ-18, το Adidas NEXT GENERATION TOYRNAMENT. Οι πρωταθλητές των Αντρών αλλά και τον Εφήβων βραβεύονται κάθε άνοιξη, στο παγκοσμίου φήμης Σαββατοκύριακο, το Turkish Airlinew Euroleague Final Four.

Από επίδοξους μέχρι καριερίστες στην διαχείριση του αθλήματος, το Ινστιτούτο της Euroleague Basketball προσφέρει την αυθεντία των καλύτερων στον τομέα μέσω σεμιναρίων, συμβουλευτικών συνεδριών, συνόδων και μέσω ενός προγράμματος επιπέδου masters. Προσφάτως, η Euroleague Basketball εγκαινίασε το επαναστατικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης One Team, το οποίο ενώνει 32 ομάδες της και συνεργάτες παγκοσμίου φήμης για τη στήριξη κοινωνιών που βρίσκονται σε κίνδυνο σε 14 χώρες μέσω της δραστηριότητας των απλών πολιτών που μέχρι στιγμής αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη.

Σχετικά με τη Sport Integrity Monitor Ltd.

H Sport Integrity Monitor (SportIM) παρέχει λύσεις σε προβλήματα ακεραιότητας στους υπεύθυνους των αθλημάτων αλλά και στους κατόχους μετοχών. H SportIM παρέχει συμβουλές, αξιολόγηση ρίσκου, εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρακολούθηση της παγκόσμιας αγοράς στοιχηματισμού που επιτρέπει στους υπεύθυνους των αθλημάτων να κατανοήσουν και να διαχειριστούν οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ακεραιότητα του στοιχηματισμού. H SportIM έχει αναπτύξει ένα περίπλοκο σύστημα ώστε να παρακολουθεί τις αγορές στοιχηματισμού και να αναγνωρίζει πιθανή χειραγώγηση αθλητικής εκδήλωσης. H SportIM έχει ασύγκριτο σύστημα παρακολούθησης σε παγκόσμιο επίπεδο για ελεγχόμενες και μη ελεγχόμενες αγορές στοιχηματισμού σε όλο τον πλανήτη. Αυτή τη στιγμή καταγράφει πάνω από 110.000 διοργανώσεις το χρόνο όλων των αθλημάτων.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ