EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χαρούμενος και περήφανος"

Σφαιρόπουλος: "Χαρούμενος και περήφανος"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που ο Ολυμπιακός νίκησε για πρώτη φορά την Λιμόζ, αλλά και που η ομάδα "σφράγισε" την πρωτιά στον όμιλο. Πρίντεζης: "Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο".

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Λιμόζ, οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Γιώργος Πρίντεζης, μίλησαν τόσο για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού, όσο και για το γεγονός πως οι Πειραιώτες "σφράγισαν" την πρόκριση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε αρχικά για τις αναμνήσεις που υπάρχουν από τις αναμετρήσεις Λιμόζ-Ολυμπιακός, οι οποίες στο παρελθν ήταν ντέρμπι και απάντησε πως "υπάρχουν αναμνήσεις από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Λιμόζ, τα οποία στο παρελθόν ήταν ντέρμπι. Εμείς θέλαμε να νικήσουμε και να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο και να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι. Η Λιμόζ είναι μια παραδοσιακή ομάδα του μπάσκετ, έχει κερδίσει πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους, τους αξίζει πάντα να είναι εδώ".

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που έγινε ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού που νικά στο Λιμόζ, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος απάντησε πως: "είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου που κερδίσαμε εδώ πρώτη φορά. Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον έλεγχο του ρυθμού, πήραμε προβάδισμα από την αρχή και σε κάποιες στιγμές παίξαμε και αμυντικά και επιθετικά πολύ καλά. Τα ποσοστά δείχνουν ότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο. Συγκεντρωτικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι".

Πρίντεζης: "Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα Final-Four..."

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, δήλωσε τα εξής: "Είναι πολύ σημαντικό ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση, γι’ αυτό δουλέψαμε, θέλαμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα Final Four, πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα, προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι".

Ερβέ: "Έπρεπε να παλέψουμε"

Από την πλευρά του ο κόουτς της Λιμόζ, Φιλίπ Ερβέ, επισήμανε: "Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στην Euroleague στο Beaublanc. Έπρεπε να παλέψουμε για τον οργανισμό, την αξιοπιστία της διοργάνωσης και τους φιλάθλους μας"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ