EUROLEAGUE

Preview: Τσεντεβίτα - Λιμόζ

Preview: Τσεντεβίτα - Λιμόζ

Οι πρωταθλητές Κροατίας (Τσεντεβίτα) και Γαλλίας (Λιμόζ) θα κοντραριστούν την Παρασκευή (20.30) με φόντο να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης

Περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχουν πλέον. Η Τσεντεβίτα φιλοξενεί την Παρασκευή (20.30) την Λιμόζ σε ένα παιχνίδι που ο χαμένος θα αρχίσει από νωρίς να σκέφτεται το Eurocup. Οι Γάλλοι έπειτα από τη νίκη τους επί της Τσεντεβίτα στον πρώτο γύρο μετρούν 4 συνεχόμενες ήττες, ενώ η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα μετά την νίκη - έκπληξη επί της Μακάμπι δεν κατάφερε να διευρύνει το ρεκόρ της. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από μόλις μία νίκη και ο διπλασιασμός των ροζ φύλλων είναι... μονόδρομος!

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Τσεντεβίτα

Ο Νεμάνια Γκόρντιτς είναι δεύτερος σε κλεψίματα στην Euroleague έχοντας πραγματοποιήσει 15 σε 6 αγώνες (2.5 ανά αγώνα).

Ο Νεμάνια Γκόρντιτς ήταν συμπαίκτης του Λέο Ουέστερμαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-13 στην Παρτίζαν Βελιγραδίου. Ηγήθηκαν της ομάδας στην Αδριατική Λίγκα και στο σερβικό πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.

Ο Ρόκο Ούκιτς έχει ευστοχήσει σε 8 συνεχόμενες ελεύθερες βολές.

Ο Ρόκο Ούκιτς ήταν συμπαίκτης του γκαρντ της Λιμόζ, Ραμέλ Κάρι τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι βοήθησαν τους "πράσινους" να κατακτήσουν δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος της περασμένης σεζόν.

Ο Φραν Πίλεπιτς ήταν συμπαίκτης του φόργουορντ της Λιμόζ, Άντριεν Μόερμαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-13 στη Μπιλμπάο. Βοήθησαν την ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό του Eurocup.

Ο Μίρο Μπιλάν έκανε ρεκόρ καριέρας την προηγούμενη αγωνιστική με τους 21 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Μάλαγα.

Λιμόζ

Ο Τζαμάρ Σμιθ έχει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Ο Λίο Ουέστερμαν έχει πετύχει, τουλάχιστον, ένα τρίποντο σε 6 συνεχόμενα ματς και 16 από τα τελευταία 17 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Τρεντ Πλάιστεντ έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν 2010-11 για λογαριασμό της Τσεντεβίτα. Κανένας παίκτης από την εποχή που έπαιξε ο Πλάιστεντ στην ομάδα δεν αγωνίζεται τώρα.

Ο Άντριαν Μόερμαν έχει καταγράψει δύο συνεχόμενα νταμπλ νταμπλ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ