EUROLEAGUE

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου

Η Ρεάλ υποδέχεται την Άλμπα (22.00) και με νίκη θα γίνει η πρώτη χρονικά ομάδα που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στα playoffs

Στο πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 79-61 την Άλμπα μέσα στο Βερολίνου. Αύριο (12/3) με τους Γερμανούς να μην μπορούν να υπολογίζουν στους Τζαμέλ ΜακΛιν και Κλιφ Χάμοντς ελπίζει ότι το έργο της θα γίνει ακόμα πιο εύκολο. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στα playoffs, ενώ έχει με το μέρος και την προϊστορία, καθώς η Άλμπα έχει να κερδίσει την Ρεάλ από το 1999 και συνολικά μετράει 7 ήττες από τότε.

Σημαντικά στοιχεία

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πάμπλο Λάσο έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στη βασική πεντάδα της Ρεάλ. Μόνο ο Σέρχιο Γιουλ έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα ματς.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μετρά τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της Euroleague, ενώ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον 1 τρίποντο σε 10 αγώνες.

Ο Σέρχιο Γιουλ μετρά τουλάχιστον 1 τρίποντο στα τελευταία 9 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Αντρές Νοτσιόνι απέχει 5 κοψίματα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague, ενώ χρειάζεται 9 ακόμη κλεψίματα για να φτάσει τα 100.

Ο Γιόνας Ματσιούλις χρειάζεται 2 ακόμη κλεψίματα για να φτάσει τα 201 και να μπει στο Top 10 της σχετικής κατηγορίας στην Euroleague. Εκεί όπου βρίσκεται ο Σον Στόουνρουκ. Ο Λιθουανός φόργουορντ πραγματοποιεί τουλάχιστον 1 κλέψιμο στα τελευταία 7 παιχνίδια της Ρεάλ στην Euroleague.

Άλμπα Βερολίνου

Οι Γερμανοί μετρούν 7 σερί ήττες απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν το 1999, με 84-78.

Ο Κλιφ Χάμοντς έχει πετύχει τουλάχιστον 1 τρίποντο στις 13 από τις τελευταίες 14 συμμετοχές του στον θεσμό.

Ο Άλεξ Ρένφροου έχει τουλάχιστον 1 κλέψιμο στα τελευταία 6 παιχνίδια του στην Euroleague.

O Ρέτζι Ρέντινγκ έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα τελευταία 6 παιχνίδια του στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ