EUROLEAGUE

Preview: Νίζνι - Ουνικάχα Μάλαγα

Preview: Νίζνι - Ουνικάχα Μάλαγα

Από το μακρινό Κράσνονταρ ανοίγει την Πέμπτη (2/4, 20.00) η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 με την Νίζνι να υποδέχεται την ήδη αποκλεισμένη Μάλαγα

Μπαίνοντας στην προτελευταία στροφή του ΤΟΡ 16 η μάχη της πρόκρισης παίρνει φωτιά, όμως στο εναρκτήριο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής (2/4, 20.00) μόνο η Νίζνι είναι αυτή που έχει να ελπίζει σε κάτι. Η Μάλαγα είναι ήδη εκτός συνέχειας, ενώ οι Ρώσοι χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων, καθώς χρειάζονται νίκη δική τους και ήττες των Λαμποράλ και Εφές για να ελπίζουν σε πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει με 85-76.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
Νίζνι Νόβγκοροντ
Ο κόουτς Μπαγκάτσκις έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις αρχικές πεντάδες της Νίζνι. Ο Σέμεν Αντόνοφ είναι ο μοναδικός που έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα ματς των Ρώσων.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με 19.1 πόντους. Παράλληλα έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στις τελευταίες 20 συμμετοχές του στην Euroleague, ενω σε 19 εξ αυτών σκόραρε και τουλάχιστον 1 τρίποντο.

Ο Αρτ Παρακχούσκι είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ στη φετινή διοργάνωση, με 2.1 κοψίματα ανά αγώνα. Μάλιστα έχει κόψει τουλάχιστον 1 σουτ σε 14 συνεχόμενους αγώνες στην Euroleague. Ο Λευκορώσος έχει διψήφιο αριθμό ranking στα τελευταία 17 παιχνίδια του στον θεσμό.

Ο Τρέι Τόμπκινς έχει σημειώσει 22 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Μάλαγα

Η Ουνικάχα φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στη διοργάνωση, έχοντας 14.5 μ.ό. ανά αγώνα. Η κορυφαία επίδοση ανήκει στη Σολέ της περιόδου 2010-11, με 15.1.

Ο Φραν Βάσκεθ χρειάζεται 3 κλεψίματα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague.

Ο Ράιαν Τούλσον μετράει 19 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Ο Κώστας Βασιλειάδης μετράει 17 σερί εύστοχες βολές.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ