EUROLEAGUE

Preview: Ναντέρ - Φενέρμπαχτσε

Preview: Ναντέρ - Φενέρμπαχτσε

Ζωτικής σημασίας θα είναι ο αγώνας της Πέμπτης (22.00) μεταξύ της Ναντέρ και της Φενέρμπαχτσε. Οι Γάλλοι παλεύουν για την πρόκριση και οι Τούρκοι για την πρωτιά του Α' Ομίλου.

"Ο θάνατος σου, η ζωή μου" θα είναι το παιχνίδι της Πέμπτης (22.00) μεταξύ της Ναντέρ και της Φενέρμπαχτσε, καθώς η τελευταία στροφή της regular season της Euroleague θα κρίνει εκτός από την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 και την τελική κατάταξη των ομάδων. Οι Γάλλοι για να προκριθούν θέλουν νίκη δική τους και ήττα της Παρτίζαν από την ΤΣΣΚΑ, ενώ αντίθετα οι Τούρκοι με μία νίκη δική τους κατακτούν την κορυφή του Α' ομίλου. Βέβαια η ομάδα του Ζοτς τερματίζει πρώτη ακόμα και με ήττα έπειτα από συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και πλέον έχουν μπει για τα καλά σε περιπέτειες κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός συνέχειας. Την προηγούμενη αγωνιστική όλα τους πήγαν... στραβά. Η εκτός έδρας ήττα από την Μπουντιβέλνικ με 97-87 σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι σε συνδυασμό με την νίκη της Παρτίζαν μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε περιέπλεξε πολύ τα πράγματα. Πλέον οι παίκτες του Πασκάλ Ντοναντιέ καλούνται να κάνουν ακόμα μία υπέρβαση προκειμένου να δώσουν συνέχεια σε μία ευρωπαϊκή πορεία που ήταν γεμάτη εκπλήξεις.

Την μόλις δεύτερη ήττα της στην Euroleague πραγματοποίησε η Φενέρμπαχτσε που μέσα στη Τουρκία είδε την Παρτίζαν να "διαφεύγει" με 79-77. Με αυτήν την ήττα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβαλε στο κόλπο της πρώτης θέσης και την Μπαρτσελόνα, όμως η Φενέρ κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη επί της Ναντέρ δεν θα έχει να αγχώνεται για κανένα άλλο αποτέλεσμα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 15 από τα 16 τελευταία του παιχνίδια στην Euroleague

Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης έχοντας 17,9 πόντους μέσο όρο.

Ο Εμίρ Πρέλζιτς προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, καθώς κόντρα στην Παρτίζαν είχε 33 βαθμό στο σύστημα index, 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ