EUROLEAGUE

Preview: Λιμόζ - Άλμπα Βερολίνου

Preview: Λιμόζ - Άλμπα Βερολίνου

Το βράδυ της Παρασκευής (21.00) η Λιμόζ θα φιλοξενήσει την Άλμπα σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για την πρόκριση στο ΤΟΡ 16

Ένα παιχνίδι που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό αναμένεται να γίνει το βράδυ της Παρασκευής (21.00) στο Λιμόζ, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Άλμπα. Οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι πρωταθλητές Γαλλίας χρειάζονται το ροζ φύλλο αγώνα και περιμένοντας κάποια ακόμα αποτελέσματα ευελπιστούν να διατηρήσουν ζωντανές όποιες ελπίδες πρόκρισης έχουν. Στην αντίπερα όχθη η Άλμπα με δική της νίκη και επικράτηση της Μακάμπι επί της Τσεντεβίτα τότε θα βρίσκεται και μαθηματικά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Λιμόζ

Σημειώνοντας 71.8 πόντους ανά παιχνίδι η Λιμόζ είναι στην τελευταία θέση της Euroleague στον τομέα της παραγωγικότητας.

Ο Τζαμάρ Σμιθ έχει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Ο Σμιθ έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια στην Euroleague.

Ο Λίο Βέστερμαν έχει πετύχει, τουλάχιστον, ένα τρίποντο σε 8 συνεχόμενα ματς και στα 18 από τα τελευταία 19 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Βέστερμαν έχει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Ο Ραμέλ Κάρι ήταν συμπαίκτης με τον Βόινταν Στογιανόφσκι της Άλμπα Βερολίνου την αγωνιστική περίοδο 2011-12 και το 2012-13 στη Ντόνετσκ. Βοήθησαν τον ουκρανικό σύλλογο να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή το 2012.

Άλμπα Βερολίνου

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν είναι ο πρώτος σε κερδισμένα φάουλ στη Euroleague (με 63).

Ο Κλιφ Χάμοντς ήταν συμπαίκτης με τον Λίο Βέστερμαν τη σεζόν 2010-11 στη Βιλερμπάν. Ο δεύτερος ήταν… η αλλαγή του πρώτου στη γαλλική ομάδα.

Ο Κλιφ Χάμοντς έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 5 συνεχόμενα παιχνίδι στην Euroleague.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ο Άλεξ Ρενφρό είχε πραγματοποιήσει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι έχοντας 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ο Άλεξ Ρενφρό έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Μάρκο Μπάνιτς έχει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ