EUROLEAGUE

Preview: Γαλατάσαραϊ - Νεπτούνας

Preview: Γαλατάσαραϊ - Νεπτούνας

Με ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για τον Δ' όμιλο θα πέσει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής την Παρασκευή το βράδυ (21.45). Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Νεπτούνας.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθούν το βράδυ της Παρασκευής (21.45) στο παρκέ του "Αμπντί Ιπεκτσί" η Γαλατάσαραϊ και η Νεπτούνας, καθώς θα πρέπει άμεσα να διπλασιάσουν τις νίκες τους αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Αμφότερες προέρχονται από ήττα στην 3η αγωνιστική, καθώς οι Τούρκοι είδαν με το οριακό 91-90 να χάνουν το ροζ φύλλο από την Λαμποράλ, ενώ οι Λιθουανοί κόντρα στον Ολυμπιακό ηττήθηκαν στην παράταση με 85-81.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Γαλατάσαραϊ

Ο Ίαν Βουγιούκας έχει ευστοχήσει σε 10 συνεχόμενες ελεύθερες βολές στην Euroleague.

Ο Φουρκάν Αλντεμίρ είχε τουλάχιστον ένα κόψιμο σε εννιά σερί συμμετοχές στον θεσμό, όμως αυτό το σερί είδε να σταματάει κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ζόραν Έρτσεγκ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε πέντε συνεχόμενα ματς Euroleague και σε 9 από τα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει στη διοργάνωση.

Ο Κάρλος Αρόγιο έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στην Euroleague.

Με τους 20 πόντους που σημείωσε κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague.

Ο Μίτσοφ χρειάζεται 7 ακόμα τρίποντα για να φτάσει τα 100 στην Euroleague.

Νεπτούνας

Μαρτίνας Μαζέικα, Ντειβίντας Γκαίλιους και Εγκίντιγκους Ντίμσα ήταν συμπαίκτες με τον γκαρντ της Γαλατάσαραϊ, Μαρτίνας Πότσιους στην Εθνική Λιθουανίας το 2009.

Με 25.3 φάουλ ανά αγώνα η Νεπτούνας είναι πρώτη σε φάουλ στην διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ