EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Τσεντεβίτα

Δηλώσεις: Μάλαγα - Τσεντεβίτα

Ο Χουάν Πλάθα τόνισε πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο της παιχνίδι, παρομοιάζοντας την με τον Μάτζικ Τζόνσον. Μρσιτς: "Έπαιξαν μπάσκετ από άλλον... πλανήτη".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων από την αναμέτρηση Μάλαγα - Τσεντεβίτα, στην οποία οι Ισπανοί διέλυσαν τους Κροάτες με σκορ 90-67.

Χουάν Πλάθα (Μάλαγα): "Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι. Χάσαμε βέβαια τον έλεγχο στο τέλος, κάνοντας αρκετά λάθη. Είναι κάτι που μας έχει ξανασυμβεί και απαιτείται προσοχή. Ελπίζω να μην μας ξανασυμβεί αυτό, δηλαδή να χαλαρώνουμε στο τέλος. Όταν παίζεις απέναντι σε επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Πούλεν, πρέπει να λειτουργήσεις καλά στην άμυνα σαν ομάδα. Είναι σημαντικό στο TOP-16 να κερδίζουμε στην έδρα μας. Κάποια στιγμή παίζαμε μπάσκετ σαν τον... Μάτζικ Τζόνσον. Ναι, θέλω να διασκεδάζουμε μέσα στο παιχνίδι και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Θεωρώ πως είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες το να περνάνε καλά μέσα στο παιχνίδι".

Βέλιτσκο Μρσιτς (Τσεντεβίτα): "Έπαιξε τόσο καλά η Μάλαγα που έμοιαζε ομάδα από άλλον... πλανήτη. Ήταν ένα ματς σαν να έπαιζαν οι Άνδρες κόντρα σε Έφηβους. Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, μας πήραν 19 επιθετικά. Αυτό τα λέει όλα για το ματς. Προειδοποιήσαμε τους παίκτες μας για την ικανότητα του αντιπάλου στα ριμπάουντ, αλλά δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας".

Μ. Κουζμίνσκας (Μάλαγα) : "Για εμάς ήταν μία σημαντική νίκη. Θέλουμε στο TOP-16 να υπερασπιστούμε την έδρα μας και για αυτόν τον λόγο θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι εδώ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και πήραμε μία δίκαιη νίκη, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ".

Λ. Μπάμπιτς (Τσεντεβίτα): "Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που φημίζεται για την ικανότητα της στο επιθετικό ριμπάουντ. Τους αφήσαμε όμως να πάρουν 19 ριμπάουντ και αυτό μας κόστισε. Εκεί πιστεύω πως κρίθηκε το ματς. Κάναμε αρκετά λάθη και θα πρέπει να τα προσέξουμε ώστε να τα διορθώσουμε. Δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί στο TOP-16".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ